Kaufland Romania isi deschide Food Court si inaugureaza un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale

Kaufland Romania isi deschide Food Court si inaugureaza un nou concept de open mall pentru galeriile comerciale

Kaufland Romania isi reinventeaza galeriile comerciale pentru chiriasi si propune o experienta noua de cumparaturi.

comunicat de presa

Kaufland RomaniaCompania creeaza prima sa zona de Food Court si deschide un spatiu nou de cumparaturi in exteriorul magazinului, dupa un concept de open mall.

Prima galerie comerciala transformata se afla in cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Vacarescu, Bucuresti, urmand ca acest concept sa fie extins treptat si in alte magazine din retea.

In interior, zona de Food Court gazduieste restaurante, patiserii si cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale si Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansata de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops si Tip Top. Foarte curand va deschide aici o unitate si marea franciza americana de restaurante SUBWAY. Separat, in galerie raman disponibile doua puncte nonfood - farmacia Sensiblu si un magazin Xpress de difuzare a presei.

Kaufland RomaniaSpatiul are un design nou, complet modernizat, care imbina solutiile de iluminare cu materiale si elemente naturale, pentru a oferi zonei de luat masa o atmosfera calda si primitoare.

In exteriorul magazinului, Kaufland a extins galeriile comerciale prin containere moderne, special amenajate, care gazduiesc magazine ale chiriasilor in incinta parcarii.

Demersul face parte din procesul initiat de Kaufland de reinventare a experientei de cumparaturi in Romania, din dorinta de a oferi clientilor mai mult decat un hypermarket.

„Acest pas este startul pentru <> noastre. Este un proiect de implementare a viziunii de food-to-food connect si parte din demersul nostru constant de a oferi o experienta completa de cumparaturi. Oamenii au nevoie de mai mult si mai actual. De aceea, continuam procesul de reinventare a hypermarketului, prin toate initiativele inovatoare din ultima perioada”, declara Andrei Secretianu, Director Inchirieri/Vanzari B2B, Kaufland Romania.

Food CourtAceasta nu este singurul proiect lansat de companie pentru inovarea experientei de cumparaturi. Recent, Kaufland Romania a lansat prima retea de gradini urbane comunitare, transformandu-si acoperisurile si exteriorul parcarilor in spatii verzi cultivate cu legume, fructe, plante aromatice si flori, care pot fi folosite de comunitate. De asemenea, in aprilie 2017, Kaufland a deschis in premiera un magazin estival amenajat intr-un cort, in statiunea balneoclimaterica Sovata.

In cadrul demersului „Noul Tu Traieste Fresh”, Kaufland si-a propus sa lanseze initiative noi, pe tot parcursul anului, care sa incurajeze dorinta de reinventare, atat in randul clientilor, cat si in piata de retail.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri