Setari Cookie-uri

3 postere de colorat la fel de dragute precum cartile de colorat

Acum ca a trecut, sau nu, nebunia cu cartile de colorat pentru adulti, putem trece la un alt nivel. Zic eu, mai interactiv, mai interesant. Este vorba despre posterele de colorat pentru adulti, pentru activitatile in familie.

Am fost pasionata de cartile de colorat inca de mica, asta probabil pentru ca nu am fost niciodata talentata la desen, dar simteam nevoia sa ma joc cumva cu paleta de culori si cartile erau singurele care imi ofereau aceasta posibilitate.

Imi ofereau posibilitatea de a calatori in alte lumi, de a intalni personaje interesante, carora eu le dadeam culoare si viata, si de a-mi face prieteni noi.. imaginari, bineinteles.

Imi ofereau posibilitatea de a ma juca, de a ma relaxa, de a-mi folosi imaginatia. Am o imaginatie bogata si imi pare rau ca nu pot mereu sa ma folosesc de ea la nivelul la care merita.

Carti de colorat versus Postere de colorat

Cand au aparut cartile de colorat pentru adulti, am dat imediat comanda. Pentru mine si pentru cateva prietene carora am vrut sa le fac un cadou care stiam ca o sa le captiveze. O invidiam in acelasi timp pe cea care a dat startul acestor carti de colorat pe motiv ca nu am fost eu cea care s-a gandit sa faca asa ceva.. cred ca mi-ar fi iesit.

Citește și:

Trecand peste asta, acum sunt posterele de colorat pentru adulti cele care urca in topul preferintelor. Cele mai multe reprezinta orasele mari din intreaga lume carora le poti da viata cu ajutorul culorilor.

Acum poti sa redai o Barcelona in culorile care crezi tu ca o reprezinta... Barcelona prin ochii tai. Sau Parisul, ori Berlinul, poate Amsterdam, Tokyo sau New York. Eu vreau sa am un Bucuresti colorat asa cum il vad eu prin ochii mei, dar inca nu l-am zarit pe nicaieri. Il astept.

Postere de colorat pentru adulti Poster de colorat Londra Poster de colorat Barcelona Poster de colorat Tokyo

Postere de colorat pentru peretii casei tale

Posterele de colorat sunt o idee minunata de cadou, in special pentru pasionatii de calatorii.

Posterul poate fi colorat de o singura persoana sau de mai multe, astfel devenind o modalitate interactiva de petrecere a timpului liber in familie sau intre prieteni.

Citește și:

Pana si cei mai mici vor fi atrasi de aceasta activitate si vor vrea sa renunte la tableta sau la jocurile pe laptop pentru cateva minute, ore de distractie productiva. Insa daca nu ii incanta ideea de oras, mai sunt si alte postere de colorat interesante, cum ar fi un parc de distractii.

La final, posterul se poate inrama, transformandu-se astfel intr-un tablou cu valoare sentimentala ce merita sa primeasca un loc special pe unul dintre peretii casei sau in biblioteca.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.