Setari Cookie-uri

Cadouri de Sfanta Maria: 5 recomandari

Celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sfanta Maria alege sa le faci mici cadouri simbolice si de suflet.

15 august reprezinta pentru mine o zi cu o foarte mare incarcatura emotionala. Este o zi pe care mi-as petrece-o departe de agitatia orasului, in singurul loc in care imi gasesc linistea si de unde ma intorc o persoana mai buna, mai calma, mai inteleapta si cu mai multa iubire in inima.

Dar aleg sa raman de fiecare data in oras si sa ma intorc acasa, in casa parintilor, acolo unde mama ne asteapta pe toti cei dragi ei ca sa ii fim alaturi... o cheama Maria.

Si pentru ca este zi onomastica, inseamna ca se lasa cu urari, intalniri si cadouri. Da, din nou cadouri. Si nu ar fi asta o problema daca nu ni s-ar intampla sa ramanem (inca o data) in pana de idei.

Despre cadouri de Sfanta Maria m-am gandit sa scriu in momentul in care mi-am dat seama ca am mai mult de trei persoane dragi cu acest nume de Sfanta si nu am prea mult timp la dispozitie ca sa alerg dupa cadouri.

Citește și:

Obiecte si decoratiuni pentru casa

Asa ca m-am gandit sa apelez din nou la magazinele online. Mi-am indreptat atentia mai multe catre obiecte si decoratiuni pentru casa si mai putin catre articole vestimentare sau accesorii.

Decoratiunile pentru casa sunt intotdeauna o alegere inspirata, mai ales daca sarbatorita/sarbatoritul iti este apropiat si stii cum ii este decorata casa, ce ii lipseste sau ce si-ar dori sa aiba. O femeie va sti intotdeauna sa aprecieze acest gen de cadou, asa ca nu sta prea mult pe ganduri.

Un recipient retro pentru pastrarea cafelei, o lumanare parfumata cu aroma de cocos si vanilie sau un ghiveci cu samanta dragostei sunt trei recomandari cu care nu poti sa dai gres.

Samanta dragostei (sau "Love bean") reprezinta un bob pe care este inscriptionat cuvantul "Love". Bobul este plantat intr-un ghiveci cu pamant special, urmand ca planta sa rasara la aproximativ o saptamana dupa ce s-a sadit si a fost udata periodic.

Citește și:

Cadouri de Sfanta Maria

Recipient retro pentru cafea Lumanare parfumata Samanta dragostei in ghiveci

Cadouri de Sfanta Maria pentru femei

Sunt doar doua motive pentru care nu stiu, in anumite situatii, ce cadou sa aleg: 1. nu cunosc persoana suficient de bine, 2. persoanei sarbatorite nu ii lipseste nimic. Si atunci ce ramane de facut?

Atunci ma gandesc sa aleg ceva ce place tuturor, ceva ce ar fi de folos oricui. Si cred ca rama foto este un obiect decorativ si util in acelasi timp care surprinde placut pe oricine.

Bineinteles, ideal este sa alegi un model deosebit, asa cum este rama foto naturala, realizata din plante si frunze. Si ca sa nu fie doar o rama foto banala, ia o fotografie de pe Facebook-ul sarbatoritei, printeaza-o si inrameaza-o, sau pune un citat inspirational in locul pozei.

Dar stii ce ii lipseste intotdeauna unei femei care are de toate? O geanta noua. Am ales drept recomandare o servieta retro cu un buzunar exterior pentru telefonul mobil si celalalt pentru abonamente, chei si tot ce iti trebuie sa ai la indemana.

Citește și:

Cadouri de Sfanta Maria

Rama foto dubla naturala Servieta din piele naturala

Astea sunt recomandarile mele cu care poti sa-ti surprinzi apropiatii si prietenii care-si sarbatoresc ziua pe 15 August. Sper sa iti fie de folos si sa te inspire!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olesia Z

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.