Setari Cookie-uri

Huse pentru telefon: cele mai dragute modele

Alege din multimea de modele pentru husele de telefon si nu o sa te mai plictisesti niciodata de mobilul tau!

Am cativa pitici obraznici pe creieras care ma tot indeamna sa fac prostioare. Una dintre cele mai mari prostii este sa imi tin telefonul mobil fara husa, lucru ce a dus la deteriorarea lui in mai putin de jumatate de an.

Functioneaza inca, dar problema este ca acum sunt obligata sa il port in permanenta cu husa pentru ca fara arata rau, foarte rau, si, mai mult, ma deranjeaza la atingere.

Mi-am dat seama cam tarziu ca ma pot obisnui cu ideea de telefon imbracat, mai ales ca ieri m-am trezit povestind cu entuziasm unei prietene ca atunci cand o sa am un telefon nou o sa ii cumpar cea mai frumoasa husa din piele, o sa il dezinfectez saptamanal cu spirt si o sa am grija de el ca si cum as avea grija de un animalut de companie.

Huse pentru telefon cu protectie extra

Asemeni mie, stiu ca si tu iti doresti cea mai frumoasa husa pentru telefonul tau, chiar una personalizata, dar ce iti recomand eu este sa iei in calcul, ca la cremele de plaja, de capacitatea de protectie.

Citește și:

Daca arunci o privire in magazinele online, vezi ca exista categorii pentru huse care indeplinesc diverse functii precum "rezistent la zgarieturi", "rezistent la socuri", "anti alunecare", "rezistent la apa", "protectie supraincalzire", etc.

Telefonul nu este un obiect pe care iti permiti sa il schimbi ori de cate ori se zgarie putin, asa ca acorda-i mai multa atentie decat o faci acum. Nu gandi ca mine, ca telefonul arata mai elegant si mai subtire fara husa, am facut la fel cu ochelarii, pe care nu i-am tinut in etui cand trebuia si au ajuns sa aiba lentilele ca o bucata de geam dupa ce ne-am jucat sotronul.

Huse pentru telefon cu protectie

Husa pentru Samsung S7 Husa de protectie iPhone 6/6S Husa de protectie iPhone 5/5S/SE

Huse pentru telefon cu imprimeuri simpatice

Husa pentru telefon ar trebui sa fie din start cu protectie, dar nu toate sunt rezistente. Am gasit atatea modele dragute care m-ar fi facut sa imi indragesc si mai tare telefonul, dar care s-au rupt rapid.

Citește și:

Ei, dar nu ma deranjeaza nici asta. Nu ma deranjeaza sa imi achizitionez mai multe huse pentru telefon si in fiecare saptamana sa dau o noua infatisare smartphone-ului. In acest fel nu o sa ma plictisesc prea repede de el si o sa ma minunez de fiecare data cand il "imbrac" cu o noua husa.

Sunt huse pentru telefon cu mesaje inspirationale, cu personaje si peisaje, cu design deosebit si difera de la sezon la sezon. Si, bineinteles, poti merge la magazinele specializate si sa iti personalizezi husa cu citatul tau preferat, cu o fotografie a ta, a iubitului, etc.

Huse pentru telefon

Husa pentru iPhone 6/6S Husa pentru iPhone SE/5/5S Husa pentru iPhone 6/6S

Husele pentru telefon sunt si ele pe "marimi", in functie de telefon. Mai exact, husele nu se pot muta de la un telefon la altul decat daca sunt acelasi brand si acelasi model. iPhone-ul cu iPhone-ul, Samsungul cu Samsungul, Nokia cu Nokia si tot asa mai departe.

Citește și:

    Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Marko Poplasen

    Vizionare placuta


    Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.