Setari Cookie-uri

Cele mai simpatice accesorii pentru scoala de la LEGO

LEGO, cel mai mare producator de jucarii din lume, pune la dispozitie penare, pixuri, cutii, agende, penare si organizatoare pentru elevi.

Nu-mi vine sa cred ca in magazine au inceput deja sa fie promovate articolele pentru scoala. Cand a trecut vara lui 2017? E clar, caldura asta m-a zapacit de tot, m-a lesinat si m-am trezit ca mai sunt doar trei saptamani de vara. Dar nu ma plang, bine ca pleaca.

Sa vina toamna, chiar daca asta inseamna inceputul scolii si nu pentru toti este un motiv de fericire. Cat am fost eleva, am avut intotdeauna emotii la inceput de trimestru/semestru si m-am pregatit ca un copil constincios cu toate cele necesare. Imi cumparam hainute noi, iar umblatul dupa rechizite si alte accesorii pentru scoala era o metoda de relaxare.

In zilele noastre este mai usor avand in vedere ca avem totul pus la dispozitie in magazinele online. Cartile, caietele, creioanele si pixurile se gasesc peste tot online, care mai de care mai simpatice si mai interesante.

Citește și:

Rechizite si accesorii pentru scoala de la LEGO

Dar pentru ca este o nebunie in toata lumea, in special in randul baietilor, vorbim astazi despre accesoriile pentru scoala de la LEGO. Celebrul brand nu a scos pe piata doar jucarii, ci si caiete, organizatoare pentru instrumentele de scris, pixuri si markere care sa le indulceasca elevilor orele petrecute pe bancile scolii.

Ce mi-a atras mie atentia in mod special este penarul de la LEGO, asta probabil pentru ca am o slabiciune pentru penare. Da, inca o ciudatenie de-a mea...

Penarul de la LEGO si cutiile pentru degustare sau depozitare. Il am si eu pe Vlad, cel mai bun prieten al meu, care vine la birou cu pachetelul in cutia lui verde de la LEGO, el fiind un fan declarat al brandului.

Accesorii pentru scoala LEGO

Cutie pentru gustare LEGO Agenda neagra LEGO

Set trei pixuri cu gel LEGO Organizator pentru instrumentele de scris LEGO

Citește și:

Ce nu stiai despre LEGO

Infiintata in 1932, LEGO este o companie daneza care se ocupa de productia si comercializarea de jucarii, ajungand de-a lungul timpului sa fie unul dintre cei mai importanti producatori de jucarii din lume.

Astfel, daca toate jucariile produse (peste sapte miliarde) ar fi un popor, acesta ar fi mai numeros decat intreaga populatie a globului.

Alte curiozitati despre LEGO:

  • sase piese de LEGO de marime medie pot fi combinate în 915.103.765 de feluri diferite, doua in 24 de feluri si trei in 1.060;
  • LEGO este cel mai mare fabricant de roti din lume... roti in miniatura;
  • 18 piese LEGO din totalul de un million al editiilor de colectie au fost fabricate cu defecte, iar asta se datoreaza tehnologiei moderne pe care cei de la companie o adapteaza periodic;
  • Lego este compania numarul 1 de jucarii in Germania.

Sursa Foto Front Page: shutterstock/by mini_citizens

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.