Setari Cookie-uri

Costume de printese pentru fetite - ideale pentru petreceri tematice

Organizeaza o petrecere tematica fetitei tale. Ea e printesa, invitatii sunt printi si printese din alte regate, iar tu si sotul - regele si regina palatului.

"Vreau sa fiu o printesa". Este vorba ce sta pe buzele fetitelor din intreaga lume si, de ce nu, chiar si ale femeilor. Sa fii printesa inseamna sa imbraci cele mai frumoase rochite, sa radiezi de fericire in orice moment si inima sa iti fie o cutiuta plina cu bunatate si iubire.

Parerea mea este ca ar trebui sa ne transformam toate in niste printese, pentru ca lumea in care traim are nevoie de oameni care sa schimbe acest loc care ne gazduieste intr-un loc mai bun, mai frumos, mai pasnic.

Pana atunci, insa, putem sa oferim aceasta posibilitate micutelor pe care le avem in preajma noastra. Macar ele sa fie printese pentru o zi, iar perioada copilariei este cea mai potrivita pentru ca acest vis sa devina realitate.

Petreceri tematice cu printi si printese

Propun sa transformi fiecare petrecere a micutei tale intr-un basm. Intr-o poveste cu printi si printese, cu palate si trasuri trase de cai albi.

Citește și:

Amenajeaza-i camera intr-un salon de petreceri dupa cum este descris in cartile de povesti. Paharele din care vor sorbi sucul sa fie in stilul celor din care beau invitatii la palat, muzica sa fie coloana sonora a desenelor create de Disney, fiecare printesa sa primeasca la inceputul petrecerii cate o diadema, iar printilor sa nu le lipseasca sabiile de la brau.

Copiilor le place sa se costumeze, asa ca poti impune stilul vestimentar, mai exact fetitele sa poarte costume de printese. Acele celebre rochite lungi si sofisticate in care ele sa se simta deosebite si unice.

Costume de printese

Costum de printesa renascentista Costum de printesa roz Costum de regina

Costume de printese pentru fetite de toate varstele

Bineinteles ca primele costume de printese la care ne ducem cu gandul sunt cele ale printeselor Disney - Cenusareasa, Alba ca Zapada, Frumosa Adormita, Ariel, etc., insa despre aceste costume-personaj vom vorbi intr-un alt material.

Citește și:

Astazi am dedicat atentia costumelor de printese clasice. Acele costume care transforma fetitele in printese fara sa reprezinte un personaj in sine. Astfel, poti alege un costum de printesa renascentista sau medievala.

Asta pentru ca nu m-ar mira sa intalnim fetite care vor sa fie originale si sa nu imite pe nimeni. La cat de repede se maturizeaza copiii din ziua de azi...

Foarte important este sa nu lipseasca diadema sau palaria si bagheta cu care ele pot face cele mai frumoase vraji si o multime de fapte bune.

Costume de printese pentru fetite

Costum printesa medievala Costum de printesa roz Costum Ice Princess

Consider ca o astfel de petrecere poate induce copilului pe termen lung dorinta de a face bine si de a-si ajuta aproapele.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yuganov Konstantin

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.