Setari Cookie-uri

4 sugestii de cadouri sub 100 lei potrivite oricui

Atunci cand stii prea putine despre persoana careia trebuie sa ii faci un cadou, cauta in lista de sugestii cu cadouri potrivite oricui. Pastreaz-o undeva la vedere si pentru urmatoarele ocazii cand intampini probleme de genul!

Imi place mult sa fac cadouri. Imi place sa ma alimentez cu fericirea sincera a celui care primeste cadoul meu si asta ma implineste sufleteste. Ma entuziasmez de fiecare data cand urmeaza ziua cuiva si ma apuc din timp sa caut cel mai dragut, interesant si potrivit cadou.

Din nefericire, socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ, si cautarile mele nu dau roade. Ba ca nu am bani suficienti, ba ca au ei pe stoc fix ce vreau eu si tot asa.

La un moment dat, ca sa evit pana de idei, m-am apucat sa fac o lista cu toti membrii familiei, rude, prieteni apropiati si in dreptul lor am adaugat 3-4 idei de cadouri.

Cadouri pentru el si ea la preturi mici

Cu cateva idei de cadouri vin si in acest material. Sunt cadouri utile si simpatice la preturi foarte mici, pentru toate buzunarele si potrivite oricui, indiferent de sex si de stil.

Citește și:

Spre exemplu, daca persoana in cauza are un/o partener/a, atunci poti sa faci cadou un set de doua pahare cu mesaje - "His Lordship", "Her Ladyship". Vor folosi impreuna cadoul si astfel tu contribui la romantismul din cuplu, doar sa mai adaugi o sticla de vin pe langa.

Am adaugat la sugestii si o cutie pentru pranz, asta pentru ca atat femeile, cat si barbatii obisnuiesc sa vina la munca cu mancare de acasa. Nu, nu este o rusine, ci inseamna sa tii la sanatatea ta, pentru ca nicio alta mancare nu este mai sanatoasa decat cea preparata in casa.

Cadouri ieftine

Set pahare pentru el si ea Cutie pentru pranz Brain Food

Cadouri utile si atractive sub 100 lei

Ce alte cadouri sub 100 lei gasim in magazinele online care sa se potriveasca atat pentru el, cat si pentru ea, indiferent de varsta si chiar de job?

O pereche de casti audio Sony. Daaa, ma uit acum de jur imprejur si 7 din 10 colegi sunt cu castile la urechi. Unii se folosesc de ei ca sa isi faca treaba, altii doar asculta muzica de relaxare in timp ce isi indeplinesc task-urile. Deci da, o pereche de casti este un cadou potrivit pentru oricine, asigura-te doar ca alegi unele de calitate.

Citește și:

De cealalta parte sta jurnalul de voiaj cu harti razuibile. Stii ca sunt la moda. Pasionatii de calatorii vor indragi la maxim un astfel de cadou, il vor folosi si isi vor achizitiona ei unul nou de rezerva. Pana atunci, fii tu cea care da startul.

Cadouri pentru buget redus

Casti audio Sony Jurnal de voiaj cu harti razuibile

Astea sunt pentru moment sugestiile mele de cadouri sub 100 lei. Promit sa revin cu alte idei interesante si apetisante pentru momentele de panica. Succes si sa se bucure de ele!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Marcos Mesa Sam Wordley

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.