Setari Cookie-uri

Cele mai moderne pantofare pentru incaltamintea ta

Alege un pantofar modern, care se potriveste cu intreg decorul casei tale, dar si cu stilul si personalitatea membrilor familiei, insa nu uita ca si mai important este ca acesta sa fie incapator si sa aiba grija de incaltamintea voastra.

Stiu ca dorinta fiecareia dintre noi este sa avem o camera mare numai a noastra in care sa stea aranjate pe culori, imprimeu si stil toate hainutele, toate accesoriile, gentile si palariile, pantofii si parfumurile, mai pe scurt, toate visam sa avem un dressing mare ca cel al celebritatilor de la Hollywood.

Nu este nici o dorinta imposibil de realizat, dar nici ceva ce se poate realiza cat ai pocni din degete. Asa ca pana atunci, ramane sa avem grija ca hainele noastre sa stea mereu in ordine pe rafturile din sifonier, iar pantofii si cizmele sa le pastram in cutii sau in pantofare.

M-a incantat dintotdeauna ideea de dulap dedicat pantofilor, iar acum ca am, am inteles si de ce este nevoie de un astfel de dulap. Imi aduc aminte ca in copilarie toti ai casei ne intindeam incaltamintea la usa si mama ne certa de fiecare data. Era stresant atunci cand facea curatenie si nu prea placut la vedere atunci cand aveam invitati.

Citește și:

Pantofare din lemn si pantofare textile

Primul nostru pantofar a fost unul improvizat de tata. Era un pantofar din lemn cu cuier pe care te puteai aseza atunci cand te incaltai, model care se gaseste acum pe piata si este la mare cautare. Insa in casuta mea nu am avut loc de unul asemanator, asa ca mi-am achizitionat un pantofar cu patru etaje si oglinda pe fiecare setar.

Oricat de tare mi-ar placea un pantofar deschis, avand o casa open space, am fost nevoita sa accept unul cu sertare inchise. Pentru spatiile mici si aglomerate, sunt recomandate pantofarele textile si cele inalte, dar inguste. In schimb, daca spatiul iti permite, poti opta pentru un pantofar din lemn masiv de pin in stilul vintage sau un dulap cu banca pe care te asezi atunci cand ai prea multe sireturi de desfacut.

Pantofare

Pantofar cu extensie si patru etaje Pantofar textil cu trei etaje

Citește și:

Sfaturi pentru ca incaltamintea din pantofar sa arate mereu ca noua

Desi suntem obisnuite sa schimbam des perechile de pantofi, adidasi, balerni, cizme si ghete, asta nu inseamna ca nu trebuie sa le ingrijim cu atente. Faptul ca le tinem intr-un pantofar si nu in locuri uscate sau in lumina soarelui, ca sa le decoloreze, este deja un rasfat pentru ele, dar trebuie sa fim cu bagare de seama si la mirosul care se formeaza in interiorul dulapului.

Alte sfaturi utile ce pot prelungi durata de viata a pantofilor tai mai sunt urmatoarele:

  • Curata incaltamintea dupa fiecare purtare, cu o perie moale sau o carpa;
  • Pentru protejarea de molii si de mucegai a incaltamintei de piele, foloseste ulei de ricin;
  • Gazul te ajuta in problemele cu talpile tari sau cu cele care scartaie. Flexibilitatea talpilor poate fi redata prin ungerea cu ulei fierbinte de in;
  • Curata interiorul pantofilor cu o solutie antimicrobiana, pentru a preveni aparitia ciupercilor.

Pantofare modele moderne Pantofar alb cu trei compartimente Pantofar cu banca Pantofar din lemn masiv de pin

Citește și:

Acestea fiind spuse, iti mai sugerez sa alegi un pantofar care, intr-adevar, sa se potriveasca cu decorul casei, insa in primul si in primul rand trebuie sa fie util 100%, adica incapator.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Iulian Valentin

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.