Setari Cookie-uri

Cadouri potrivite pentru zodia Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt persoane care nu se exteriorizeaza, sau o fac prea putin, nu isi exprima usor sentimentele si te lasa sa ghicesti daca le-a placut sau nu surpriza pe care le-ai pregatit-o.

S-ar putea spune despre ele ca sunt greu de satisfacut, dar in adancul sufletului lor de vei patrunde, vei gasi liniste, implinire si foarte multa bunatate.

Femeia Fecioara este, intr-adevar, ceva mai pretentioasa, in sensul ca uraste plictiseala si statul degeaba, asa ca trebuie sa o surprinzi la fiecare sfarsit de saptamana cu cate o plimbare.

Partea buna este ca frica de plictiseala transforma Fecioara intr-o prietena buna, pe care poti conta in orice moment din zi si din noapte, unde o vrei, acolo o sa fie. Mai putin cand a dat de confortul patului intr-o zi ploioasa sau cu peste 35 de grade si nu le scoti din casa sub nicio forma.

Cadouri pentru zodia Fecioara: carti si decoratiuni

Atunci are timpul ei liber pe care si-l umple citind o carte (psihologica, de dezvoltare personala, roman de dragoste, memorii si jurnale) sau urmarind un film. Femeia Fecioara este atrasa de aceasta lume fascinanta a personajelor din carti sau din filme, motiv pentru care o carte gen “Confesiuniile unei calugarite budiste”, “Souad. Arsa de vie” sau “Memoriile unei gheise” este un cadou care o sa le starneasca interesul.

Citește și:

Odata intrata intrata in bula ei, Fecioara se relaxeaza total. In camera ei, televizorul este stins, geamul deschis ca sa se bucure de aer curat, un pahar cu apa proaspata si rece sta mereu langa pat, iar mirosul placut al lumanarilor si betisoarelor parfumate si-a pus deja amprenta.

Nativa zodiei Fecioara isi iubeste caminul si are mare grija sa fie mereu ordine si curatenie. Poti sa ii faci cadou de fiecare data o alta decoratiune interioara, iti va fi recunoscatoare de fiecare data.

Cadouri zodia Fecioara

Carte Confesiunile unei calugarite budiste 2 sfesnice pentru lumanari parfumate

Cadouri potrivite pentru Fecioara: articole fashion

O femeie nascuta in zodia Fecioara o sa aiba intotdeauna mai multe haine decat ar trebui. Si pe foarte multe dintre ele le va da mai departe fara sa le fi purtat macar o data. Chiar daca au zece genti acasa, o sa gaseasca loc si pentru urmatoarele doua. Au in toate culorile si pentru toate stilurile – elegant, office, casual.

Citește și:

La capitolul moda, ea este mereu prima care incearca toate combinatiile vestimentare. Nu se da in vant de la nimic si, partea buna, chiar este multumita de ce vede in oglinda.

Asa este femeia Fecioara: se accepta cu bune si cu rele, nu se critica dur cum o fac alte zodii si, in mare, are o perere buna despre ea. Asta inseamna ca un tricou personalizat pe care sta scris mare “Queens are born in August” o sa fie purtat cu mandrie pe strada.

Cand cauti cadoul pentru ea, poti lua in calcul si un ceas de firma. Acesta nu lipseste niciodata de la mana Fecioarei, motiv pentru care ajunge fara sa intarzie la intalnire si pune pret pe punctualitate.

Cadouri zodia Fecioara Tricou personalizat Ceas Michael Kors Geanta eleganta din piele

Intra in inima unei Fecioare si o sa castigi un/o prieten/a adevarata sau un/o iubit/a pentru toata viata.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Gorbash Varvara

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.