comunicat de presa

Pe langa dezvoltarea unor competente tehnice in ilustratie traditionala si digitala, participantii vor dobandi notiuni de time management, organizare, marketing, promovare, vanzare si negociere cu clientii, toate aceste abilitati fiind indispensabile in construirea unui business creativ.

Programul include 4 module de curs, organizate pe nivele ascendente de complexitate:

1. Bazele Ilustratiei

2. Digital Illustration: Cartoon Character Design

3. Concept Art: Character Design for Games & Films

4. Illustration Mentorship: The Practical Guideline

Biletele se vand exclusiv online, la adresa: https://www.artivist.ro/illustration-boot-camp/. Modulele se pot achizitiona si separat, insa pentru cei care achizitioneaza programul complet se ofera o reducere de 450lei.

Lansata in 2016, odata cu organizarea primei editii a conferintei ”Traiesc din Arta. Mit sau realitate?”, Artivist este o platforma educationala alternativa ce organizeaza cursuri, ateliere, conferinte si evenimente ce graviteaza in jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-si dezvolta noi competente, cu scopul de a fi valorificate si monetizate in industria creativa din Romania. Afla mai multe informatii pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

Pentru detalii suplimentare, contactati:

Iulia Drinceanu, 0740315570, iulia@artivist.ro

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: