Setari Cookie-uri

Conferinta 'F64 PHOTO STORY. Begin your journey', destinatia tuturor pasionatilor de fotografie

Prima conferinta marca F64 dedicata fotografiei, celor care sunt pasionati de exprimarea vizuala si doresc sa-si completeze resursele pentru a trece la nivelul urmator.

comunicat de presa

F 64

  • Invitati speciali si speakeri la prima conferinta marca F64 dedicata fotografiei: Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Musuroaea, Andrei Baciu si Daniel Chindea.

F64 lanseaza „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, prima conferinta marca F64 dedicata fotografiei, celor care sunt pasionati de exprimarea vizuala si doresc sa-si completeze resursele pentru a trece la nivelul urmator. Evenimentul va avea loc joi, 5 octombrie 2017, la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei 198A din Bucuresti.

In cadrul conferintei „F64 PHOTO STORY. Begin your journey”, participantii vor avea ocazia sa-i cunoasca si sa povesteasca despre fotografie, videografie si vlogging cu: Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie (arhitect si fotograf), Laura Musuroaea (vlogger), Andrei Baciu (artist si fotograf) si Daniel Chindea (sociolog si fotograf).

Citește și:

De peste 15 ani, echipa F64 este aproape de cei care au gasit o preocupare in fotografie si au nevoie de un loc unde sa gaseasca nu doar servicii sau echipamente, ci si un spatiu de intalnire si dezvoltare. Acum, F64 duce totul la un alt nivel si organizeaza o conferinta care reuneste specialisti in arta fotografica, branduri si echipamente de top, „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” devenind, pe 5 octombrie, destinatia tuturor pasionatilor de fotografie. Partenerii principali ai evenimentului sunt Panasonic, Sony, Canon si Olympus.

„Am organizat primele cursuri foto inca din anul 2007, iar de atunci cererea a crescut constant. In prezent, organizam anual peste 150 de cursuri si evenimente si ne trec pragul peste 10.000 de persoane care isi doresc sa cunoasca mai multe despre arta vizuala si echipamentele foto-video. „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” este un concept complex, in care am imbinat informatia cu practica, noutatile cu experienta, dorinta de inedit cu tehnicile clasice. Conferinta se adreseaza iubitorilor de imagine si aduce in prim-plan o serie de subiecte actuale, dezbatute de unii dintre cei mai apreciati specialisti din domeniu”, spune Cristina Tinta, Content & Events Coordinator.

Citește și:

“Echipa F64 isi doreste sa contribuie la evolutia comunitatii foto din Romania oferindu-i oportunitati de dezvoltare. In permanenta ne gandim cum sa facem ca aceasta comunitate sa fie mai apropiata si mai inchegata prin diverse materiale si evenimente educationale. Echipamentul nu este cel care face fotografia, ci omul care se afla in spatele camerei este responsabil. Si daca vorbim despre oameni, atunci este clar ca oamenii invata cel mai bine interactionand. Asa a aparut si ideea conferintei foto. Ne-am dorit sa reunim cat mai multi pasionati de fotografie din tara, sub o singura umbrela, unde sa le prezentam si echipament de calitate, prin partenerii nostri: Panasonic, Sony, Canon si Olympus, dar si oameni de succes in domeniul fotografiei si videografiei, pe genuri diferite, pentru a avea cat mai multe subiecte de dezbatut. Invitatii nostri speciali sunt Nick Driftwood (Ambasador Panasonic), Vlad Eftenie, Laura Musuroaea, Andrei Baciu si Daniel Chindea”, sustine Catalina Coterlet, Digital Marketing Manager.

Citește și:

Toti cei care vor sa isi dezvolte viziunea fotografica si sa evolueze ca fotografi profesionisti sunt asteptati joi, 5 octombrie 2017, la conferinta „F64 PHOTO STORY. Begin your journey” de la Crystal Palace Ballrooms din Calea Rahovei 198A, un eveniment inedit in timpul caruia vor avea oportunitatea sa se conecteze la o comunitate puternica si sa afle ultimele noutati in domeniul fotografiei direct de la specialisti in domeniu.

Pana pe data de 15 septembrie, biletele pentru conferinta vor putea fi achizitionate de pe site-ul F64 la pretul early bird, de 139 de lei. Incepand cu 16 septembrie, un bilet va costa 199 de lei.

Pe langa cursuri, prezentari si sesiuni de networking, organizatorii le-au pregatit participantilor cornere creative dedicate fotografiei, ca de exemplu primul photo booth interactiv din Romania adus de partenerii de la Cheerup si spatii speciale pentru printarea fotografiilor. De asemenea, cei prezenti vor avea sansa sa castige o excursie in Delta Dunarii prin tombola organizata de TUI Travel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 August 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.