Setari Cookie-uri

Ghiozdane tip trolere pentru copii in motive cu animalute

Ghizodanele tip trolere sunt pentru elevii silitori si ascultatori, dar si pentru mamicile multifunctionale care au nevoie de ceva care sa le diminueze efortul.

Nu mai este mult pana cand scolile isi vor redeschide portile si isi vor astepta cu nerabdare elevii. Pregatirile pentru ziua cea mare - prima zi de scoala - au inceput deja de ceva timp: caietele si blocul de desen au fost cumparate, uniforma asteapta apretata sa fie imbracata, penarul este plin cu stilouri si creioane colorate, iar ghiozanul... ghiozdanul este posibil sa fi fost lasat pe ultimul loc pe lista de cumparaturi. Asta pentru ca alegerea ghiozdanului pentru scoala nu este intotdeauna o sarcina usoara, ci necesita timp si gandire.

Se cauta un ghiozdan rezistent, incapator, cu bretele care sa nu cauzeze rani si dureri micutilor si cu un design care sa le inveseleasca zilele.

Ghiozdane tip trolere pentru fete si baieti

La moda in 2017 sunt ghiozdanele tip trolere. Dragalase, incapatoare si foarte usor de transportat, ghiozdanele tip trolere au castigat increderea parintilor, care isi doresc tot ce e mai bun si mai frumos pentru copii lor. Ce e mai bun si mai frumos, dar si ce le diminueaza efortul fizic atat lor, cat si elevilor.

Ghiozdanele tip trolere sunt ideale atat pentru scoala, cat si pentru vacantele in care micutii pleaca cu invatatoarea si colegii. Sunt prevazute cu un compartiment exterior pentru sticla cu apa si un alt compartiment exterior pentru penar, carnetul de note sau alte lucruri pe care ar trebui sa le aiba la indemana.

Mai pe scurt, ele sunt niste ghiozdane obisnuite carora li s-au adaugat niste roti si un maner, iar in unele cazuri pot fi si purtate in spate.

Ghiozdane tip trolere

Ghiozdan tip troler mamutica Ghiozdan tip troler girafa Ghiozdan tip troler fluture

Ghiozdane tip trolere cu animalute, pasari si insecte

Ghiozdane tip trolere gasim in magazinele online la preturi avantajoase si cu diferite modele atractive. Cu supereroi, personaje din desene animate, dar si in motive cu animalute.

Pentru materialul de astazi eu le-am selectat pe cele care infatiseaza animale, pasari si insecte dragalase. Spre exemplu, o fetita o sa fie incantata de ghiozdanul ei gargarita sau fluture, in timp ce un baietel o sa vrea un ghiozdan maimutica.

Exista si ghiozdane tip trolere unisex, cum ar fi cele cu cap de girafa si cap de bufnita. Lasa-ti copilul sa aleaga ce ii place, contribuie la dezvoltarea lui personala.

Ghiozdane tip trolere

Ghiozdan tip troler gargarita Ghiozdan tip troler bufnita

Pentru mine, ghiozdanul mi-a fost un fel de cel mai bun prieten, de aceea aveam grija de el din prima zi de scoala si pana la sfarsitul anului scolar. Parintii nu isi permiteau sa mi-l schimbe de mai multe ori pe an, dar nici eu nu eram copilul care sa isi arunce ghiozdanul pe unde apuca, sa "care pietre cu el" si sa il mazgaleasca.

Imi placea sa imi tin totul ordonat in el si eram atenta sa aiba un miros placut in fiecare zi. Cand au aparut insignele, am indraznit si mi-am decorat ghiozdanul cu cateva care ma reprezentau. Astazi imi pare rau ca nu erau si pe vremea mea ghiozdanele tip troler.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By FamVeld

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.