Setari Cookie-uri

Patura cu maneci: cel mai calduros accesoriu pentru casa in sezonul rece

Incep acest material prin a ma intreba: am eu nevoie in viata mea de o patura cu maneci? Da, clar am! Dar tu? Ai nevoie de o patura cu maneci in viata ta? Nici nu trebuie sa aud raspunsul, pentru ca stiu sigur ca deja tanjesti dupa una.

Asadar, materialul de astazi este despre paturile cu maneci, cele mai calduroase accesorii de casa pentru toamna-iarna, pentru diminetile petrecute in bucatarie la cafea sau seara la film.

Sunt doua motive simple pentru care o patura cu maneci merita sa ocupe un loc langa tine pe canapea, seara sau dimineata: 1) iti este de folos atunci cand vrei sa te deplasezi din pat pana in bucatarie si nu vrei sa iesi de la caldura, asa ca poti sa “imbraci” rapid patura, 2) vei simti in orice moment o imbratisare calda. Ah, si unde mai pui ca exista si patura dubla cu maneci in care incapi impreuna cu iubitul. Ce romantic...

Patura cu maneci pentru sezonul rece

Pentru ca am dreptul sa fiu egoista si imi place sa petrec timp de calitate cu mine, intentionez sa imi cumpar o patura cu maneci de care sa ma bucur doar eu cand raman singura noptile. Sa ma cuibaresc in canapea, invelita si imbratisata de o patura cu maneci pufoasa, in timp ce urmaresc un film de epoca pe placul inimii mele. Si pisica sa-mi adoarma in poala.

Citește și:

Dar patura cu maneci nu este doar pentru o singura persoana. Sta la dispozitia indragostitilor patura dubla cu maneci. Eu am un cuplu de indragostiti la inceput de relatie si daca stau bine sa ma gandesc le-ar trebui o astfel de patura. Ei merg prin casa tinandu-se de mana, asa ca se vor bucura sa se cuibareasca impreuna in aceeasi patura si sa se incalzeasca reciproc.

Patura cu maneci

Patura cu maneci pufoasa Patura cu maneci cu inimi Patura dubla cu maneci

Patura cu maneci si imprimeuri dragalase

Nu ar conta imprimeul atat de mult cat ar conta ca materialul din care este confectionata patura sa fie unul extrem de moale, pufos si, bineinteles, calduros. Doar ca noua ne plac imprimeurile deosebite si colorate, imprimeurile care ne induc o stare de bine, care ne trimit in povesti pe alte meleaguri si ne ajuta sa cream scenarii.

Asa ca patura cu maneci nu este doar intr-o singura culoare, ci o gasim cu stelute, inimioare, animalute si multe alte imprimeuri atractive. Alege-o pe cea care te atrage din prima si care te face sa iti inchipui instant cum te-ai simti daca te-ar imbratisa cu caldura.

Citește și:

Si nu uita ca sezonul rece este un prilej de bucurie. Este sezonul care te tine in casa alaturi de prieteni si familie, care te determina sa iti petreci orele libere in pat, vizionand filme si seriale.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Youproduction

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.