Setari Cookie-uri

Vedetele au fost cuprinse de „Febra Lalelelor” la avanpremiera filmului

Avanpremiera speciala a filmului „Febra Lalelelor / Tulip Fever”, distribuit de Forum Film Romania, a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni.

Comunicat de presa

Invitaţii – printre care s-au numarat şi Adina Galupa, Oana Roman Elisei, Catinca Roman, Andrei Nourescu, Dorin Chiotea, Irina Maria Mohora, Oana Zamfir, Alina Tanasa, Diana Enciu, Maria Andreea, Iulia Ionescu, Nono Semen, Simona Elena taranu, Sasha Borona, Ramona Solomon, Camelia Baltoi, Oana Cosbuc – au participat la evenimentul de lansare şi au descoperit Olanda secolului al VII-lea şi o poveste de dragoste interzisa plina de dramatism şi emoţii intense.

Filmul „Febra Lalelelor” este distribuit de Forum Film Romania şi va avea premiera in cinematografe pe 15 septembrie 2017.

Ecranizat dupa romanul cu acelaşi nume semnat de Deborah Moggach, filmul urmareşte povestea de iubire dintre o tanara soţie (Alicia Vikander) şi artistul (Dane DeHaan) care patrunde in viaţa ei pentru a-i picta portretul alaturi de soţ. Pentru a putea sa fuga impreuna, cei doi tineri incep sa parieze pe piaţa de bulbi de lalele, ca o modalitate de a strange bani pentru a fugi impreuna.

Citește și:

Sofia, personajul principal, este o fata care a trait intr-un orfelinat, insa a plecat de acolo cand a devenit soţia unui om mult mai in varsta decat ea, jucat de actorul Christoph Waltz. Justin Chadwick, regizorul filmului, nu a vrut ca acest personaj sa fie unul unidimensional, iar Alicia a fost alegerea perfecta pentru rol. El marturiseşte ca i-a urmarit traiectoria şi a fost impresionat de munca sa, spunand ca „Este o actriţa dinamica şi puternica, dar in acelaşi timp este vulnerabila. Poate juca roluri complexe cu multa sinceritate şi naturaleţe. Am vorbit cu ea despre film, ne-am inţeles foarte bine şi amandoi ne-am dorit aceleaşi lucruri de la el. Personajul ei are o traiectorie complicata şi am vrut, ca intr-un fel, Sofia sa fie interpretata ca o femeie moderna, iar Alicia a facut acest lucru cu maiestrie.

Citește și:

Vikander povesteşte despre cat de important a fost pentru ea sa stea pentru a i se picta portretul care a fost folosit in film. Ea spune: „Am stat in faţa unui pictor pentru a realiza portretul pentru film şi a fost foarte intens. Ceea ce fac presupune sa ma uit mult timp direct in ochii oamenilor pe care nu ii cunosc, dar cand un pictor m-a privit, am fost puţin speriata, pentru ca el incerca sa-şi dea seama cu adevarat cine sunt. Relaţia dintre pictor şi persoana din faţa lui este una foarte intensa şi am vrut ca acest lucru sa se reflecte in scenele pe care le-am jucat alaturi de Dane. Ne-a ajutat pe amandoi sa avem acest context, in care Jan o picta pe Sofia. Cred ca acest lucru a scos in evidenţa pasiunea şi tensiunea dintre cei doi.

Daca sunteţi curioşi sa aflaţi deznodamantul poveştii şi vreţi sa va lasaţi purtaţi intr-o alta epoca, „Febra Lalelelor” este filmul pe care nu trebuie sa il rataţi, din 15 septembrie, la cinema.

Citește și:

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=QOs9HKxLayg

***

Despre Forum Film Romania

Forum Film Romania s-a infiinţat in anul 2010 şi a preluat distribuţia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. in afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distribuţia peliculelor Disney şi in Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Israel. in Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani. in ultimii ani, pe langa Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, Weinstein, FilmNation şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.