Setari Cookie-uri

Lidl lanseaza campania Lidl Mini Shop si ii provoaca pe clienti la joaca

In luna iunie, Lidl lansa My Lidl Shop, aplicatia educativa pentru dispozitive mobile.

comunicat de presa

lidl

Din aceasta saptamana, pana pe 8 octombrie, clientii Lidl au parte de o noua surpriza: campania Lidl Mini Shop ii asteapta in magazine cu 30 de figurine 3D de colectie, reprezentand produse din gamele Lidl, precum si cu accesorii pentru un mini-magazin utilat. In plus, ei au posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi, prin inscrierea la un concurs de fotografii.

Lidl Mini Shop, joaca din offline

In luna iunie, Lidl lansa My Lidl Shop, aplicatia educativa pentru dispozitive mobile, prin care ii invita pe clientii de toate varstele sa intre in rolul de manager de magazin pentru a coordona intreaga activitate a acestuia. Jocul a fost descarcat de zeci de mii de romani - adulti si, mai ales, copii - care au avut de indeplinit aceleasi sarcini cu care se confrunta un manager real de magazin la Lidl. In aceasta toamna, joaca va continua in offline, cu Lidl Mini Shop.

Citește și:

Mecanismul campaniei

Orice bon de cumparaturi de minimum 50 de lei sau orice produs BIO din Piata Lidl, aduce o figurina 3D. In plus, la fiecare 50 de lei pe bon se adauga o noua figurina Lidl Mini Shop. Din 18 septembrie, figurinele vor fi disponibile pentru achizitionare. Mai mult, acestea pot fi reunite intr-un album de colectie, disponibil intr-o cantitate limitata de 60.000 de bucati, la pretul de 24,99 lei/bucata.

lidl
Accesorii pentru un mini-magazin distractiv

Cei mici isi pot crea un mini-magazin Lidl complet utilat, cu ajutorul accesoriilor special create: casa de marcat, cosul si caruciorul de cumparaturi sunt disponibile la raft, in magazinele din tara. Mai mult decat atat, parintii le pot asigura copiilor o serie de alte materiale pentru joaca „de-a magazinul”, care sunt gata pentru descarcare si imprimare imediata, pe surprize.lidl.ro/minishop: etichete de pret pentru produse, bancnote, etichete pentru promotii de tip „2 in 1”, semn „Deschis” pentru semnalizare, pungi pentru cumparaturi, planse pentru colorat si planse educative.

Citește și:

Premii pentru cele mai simpatice fotografii

Cu Lidl, surprizele continua chiar si acasa, dupa ce sesiunea de cumparaturi s-a incheiat. Colectionarii de figurine au posibilitatea de a lua parte la un concurs de fotografii, surprinzand produsul real alaturi de figurina care ii corespunde, intr-o poza sugestiva si haioasa. Astfel, ei isi pot inscrie fotografiile saptamanal pe surprize.lidl.ro/minishop pentru a castiga unul dintre cele 40 de vouchere cadou, in valoare de 50 de lei fiecare.

Mai multe detalii si regulamentul campaniei sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:

www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.