Setari Cookie-uri

McDonald's sarbatoreste romaneste incepand cu 29 septembrie

Inovatia constanta in materie de produse este nelipsita in bucataria McDonald’s, iar noua campanie aduce in restaurante retete noi, cu un gust romanesc autentic. in plus, carnaciorii oltenesti, deja cunoscuti si preferati de clienti, se intorc la McDonald’s de pe 29 septembrie. 

comunicat de presa:

McDonald’s lanseaza campania Saptamani Romanesti in toate restaurantele din tara, incepand cu 29 septembrie. intr-o atmosfera de sarbatoare, clientii vor putea incerca noile produse in editie limitata: ciocanele de pui, carnaciori oltenesti, salata asortata si desert cu branza dulce si stafide.

Inovatia constanta in materie de produse este nelipsita in bucataria McDonald’s, iar noua campanie aduce in restaurante retete noi, cu un gust romanesc autentic. in plus, carnaciorii oltenesti, deja cunoscuti si preferati de clienti, se intorc la McDonald’s de pe 29 septembrie.

„Suntem mereu atenti la obiceiurile si preferintele clientilor nostri si incercam sa ramanem pe placul lor oferindu-le un meniu divers, accesibil tuturor in orice moment in care ne viziteaza. Produsele cu specific local au avut inca de la prima editie un succes peste asteptari si ne-am dat seama ca sunt importante pentru clientii nostri. Daca anul trecut am avut primul produs realizat 100% din ingrediente locale, anul acesta propunem doua produse 100% romanesti: carnaciorii oltenesti si ciocanelele de pui. Meniul e completat de salata asortata preparata din legume proaspete de la Eisberg, iar la final avem si ceva dulce: desertul cu branza dulce si stafide”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania

Citește și:

Campania Saptamani Romanesti aduce in restaurante pentru prima data ciocanelele de pui fragede, proaspat preparate in restaurante dupa o reteta autentica, la cele mai inalte standarde de calitate. O reteta 100% locala si un gust romanesc autentic.

Carnaciorii Oltenesti oferiti de producatorul local Angst fac echipa perfecta cu chiflele proaspete, coapte in fabricile GoodMills, si cu mustarul din Tecuci produs de Olympia. Reteta creata 100% cu ingrediente oferite de producatori locali se intoarce in restaurantele McDonald’s din toata tara.

Celor doua produse li se alatura salata asortata, preparata din legume proaspete oferite de partenerul local al McDonald’s, Eisberg.

Nu in ultimul rand, nici o masa romaneasca nu e completa fara ceva dulce. Anul acesta propunem desertul cu branza dulce si stafide, alaturi de faimoasa inghetata McDonaldʼs.

Citește și:
  • EXPERIENȚE UNICE LA UNTOLD 2023

Produsele din noua campanie Saptamani Romanesti pot fi gasite in toate restaurantele McDonald’s din Romania incepand cu 29 septembrie, in editie limitata si in limita stocului disponibil.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.