Setari Cookie-uri

Cadouri potrivite pentru sarbatoritii din zodia Balanta

Balanta este una dintre zodiile mele preferate. De ce? Pentru ca nativii zodiei au un suflet mare, bun si sunt prieteni adevarati. Daca nu ai unul, cauta-ti repede!

Am doua Balante in viata mea inca din copilarie. Ce-i drept, acum ca ne-am asezat fiecare la casa ei nu ne mai vedem si nici nu ne mai vorbim atat de des, insa atunci cand se intampla reintalnirea pare sa nu ne fi scapat nicio zi nevorbite. Stiu ca sunt mereu acolo si ca pot conta pe ele in orice moment.

Despre balante pot spune ca sunt foarte ambitioase. Nu dau inapoi cand vine vorba de munca, prefera sa aiba un job stabil, le place sa organizeze intalniri, vacante si petreceri surpriza si... parca nu cunosc termenul de “lene”. Prin urmare, sa ai un prieten Balanta este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ti se poate intampla.

Cadouri pentru zodia Balanta

Cand vine vorba de haine, bijuterii, accesorii si parfumuri, balantele sunt impartite in doua categorii: cele care pun accent pe eticheta unei haine sau pe brandul parfumului si cele care isi cumpara haine de la magazinul de cartier si sunt mandre sa le poarte. In comun au faptul ca sunt econoame si nu le place sa arunce cu banii in stanga si in dreapta.

Citește și:

Sa gasesti cadoul potrivit pentru nativii zodiei Balanta nu este deloc dificil. Le place sa primeasca cadouri si sa fie surprinsi, asa ca orice mic gest ii va impresiona.

Potrivite pentru ei sunt cadourile personalizate: cani, tricouri, perne, etc. Balantele sunt gata oricand sa se mandreasca cu numele sau cu zodia lor, pe care vor sa le vada peste tot.

Cadouri personalizate Balanta

Tricou personalizat Balanta Perna zodia Balanta Cana Balanta

Cadouri amuzante pentru zodia Balanta

Rar mi-a fost dat sa vad o Balanta indispusa. Chiar si atunci cand sunt suparati, nativii zodiei gasesc puterea sa fie o companie placuta si fie prezenti in discutii, in intalniri. Asta inseamna ca merita sa fie rasplatiti cu cadouri pe masura, iar cand spun asta nu ma refer la cadouri scumpe, desi eu as face asta cu inima deschisa, ci la mici cadouri haioase.

Fii sigura ca o sa isi faca somnul de frumusete cu masca de dormit pentru printesa pe ochi si dusurile nu vor mai fi plictisitoare daca pe cap isi vor pune casca de dus pentru regine.

Citește și:

Le mai plac si lucrurile deosebite, iesite din comun, de aceea in recomandarile mele se gaseste ghiveciul cu susul in jos, care o sa aiba grija ca decorul apartamentului in care Balantele locuiesc sa fie cu totul si cu totul special.

Cadouri haioase pentru Balante Casca de dus Ghiveci cu susul in jos Masca de dormit Printesa

Daca cunostintele tale nascute in zodia Balanta sunt iubitori de ceai, inspira-te din materialul: "Ce cadouri sa iei unui iubitor de ceai"!

Sursa Foto Front Page: Pixabay

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.