Setari Cookie-uri

Casa di Peroni readuce spiritul Italiei in inima Bucurestiului

Peroni Ambra, o bere speciala cu o reteta unica, disponibila exclusiv la Casa di Peroni.

comunicat de presa

Peroni Ambra

Casa di Peroni se deschide din nou in centrul Bucurestiului, intr-un spatiu care invita publicul la o experienta culinara autentic italiana, cu o abordare moderna. Aflata pe Calea Victoriei 17 (Linea/ Closer to the Moon), #CASADIPERONI va fi deschisa zilnic in perioada 6 Octombrie - 12 Noiembrie, incepând cu ora 18:00.

Sub conceptul Il Gusto d'Italia, Casa di Peroni invita vizitatorii intr-o calatorie culinara prin care vor explora trei regiuni din Italia: zona de Sud cu rafinamentul de pe Coasta Amalfi si binecunoscuta insula Sicilia, zona de Centru alaturi de stilul inconfundabil al Toscanei si zona de Nord ce cuprinde Alpii italieni, Cinque Terre sau Lacul Como.

Impreuna cu Chef Marco Magri, Peroni Nastro Azzurro a creat trei meniuri inspirate de ingredientele si obiceiurile specifice fiecarei regiuni si integreaza atât preparate italiene, cât si reinterpretari ale acestora.

Citește și:

Peroni Ambra si cocktailurile Peroni, exclusiv la Casa di Peroni

Pentru prima data in România, vizitatorii Casa di Peroni vor putea gusta in exclusivitate Peroni Ambra, o bere speciala cu o reteta unica. O bautura de tip aperitiv, delicioasa, care imbina prospetimea si gustul racoritor Peroni Nastro Azzurro cu Chinotto - un citric rar, autentic italian, cultivat si recoltat in regiunea Liguria din Nord-Vestul Italiei. Peroni Ambra este o bere echilibrata si aromata, cu o usoara tenta amaruie, care se serveste cu gheata si coaja de portocala.

Ca o completare fireasca a meniului, Peroni Nastro Azzurro impreuna cu Federico Riezzo, mixologist si Brand Ambasador Peroni, au pregatit o serie de cocktail-uri care pot fi degustate exclusiv la Casa di Peroni. Peroni Nastro Azzurro este ingredientul cheie al bauturilor care exploreaza o multitudine de arome si gusturi mediteraneene.

Citește și:

Un motiv in plus de a se bucura de serile de toamna in stil italian este Peroni Piccola, faimoasa sticla-bijuterie. Peroni Picola va fi savurata la cele mai efervescente petreceri din Casa di Peroni.

Peroni Piccola Inauguram cea de-a treia editie Casa di Peroni intr-unul dintre cele mai elegante si frumoase locuri din Bucuresti - Linea/ Closer to the Moon, unde va invitam sa descoperiti gustul si rafinamentul stilului italian. Timp de sase saptamâni, pornim intr-o calatorie culinara in cea mai apreciata gastronomie la nivel global, ne bucuram de dolce far niente, invatam secretele inegalabilelor paste italiene si modalitatile de preparare alaturi de Chef Marco Magri si vizitam Italia prin intermediul realitatii virtuale. Si, vom savura pentru prima data in România noua bautura aperitiv Peroni Ambra, cu un gust special si un ritual de servire deosebit.” , a declarat Cristina Gherman, Global Brands Director Ursus Breweries.

Citește și:

Casa di Peroni va fi gazda pentru o multitudine de evenimente, de la proiectii de film si lansari de produse, la petreceri tematice si spectacole culinare. Meniul va fi schimbat o data la doua saptamâni si reprezinta un motiv in plus pentru vizitatori de a se reintoarce in Casa di Peroni pentru a descoperi variatele gusturi ale Italiei.

Cei prezenti vor avea oportunitatea de a vizita Italia cu ajutorul realitatii virtuale, iar cei care isi doresc sa descopere bucataria italiana si variatele tipuri de paste inventate de italieni sunt invitati sa participe la workshopurile sustinute de Chef Marco Magri – „Fare la propria pasta”.

Mai multe detalii despre Casa di Peroni si programul pentru 6 Octombrie - 12 Noiembrie vor fi comunicate pe site-ul www.peroniitaly.ro si pe pagina de Facebook Peroni Nastro Azzurro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.