Setari Cookie-uri

Black Friday Pro 2017 la F64 cu discounturi de pana la 50%

Black Friday Pro se va desfasura atat online, pe f64.ro, cat si offline, in magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

comunicat de presa

F64

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, anunta cea de-a cincea editie a evenimentului „Black Friday Pro“. Acesta incepe in noaptea dintre joi spre vineri (19 octombrie), la ora 00.00 si se va incheia in noaptea de duminica, pe 22 octombrie. In aceasta perioada, clientii au posibilitatea sa cumpere echipamente foto-video si accesorii cu reduceri mari, de pana la 50%. „Black Friday Pro“ se va desfasura atat online, pe f64.ro, cat si offline, in magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

Cele mai bune echipamente la care F64 a pregatit reduceri considerabile sunt cele din gama high-end, cum ar fi Nikon D610, Canon 5D Mark III, Nikon D810, Canon 6D si gama Sony A7. Acestea sunt modele de camere foto full frame folosite de fotografi celebri din intreaga lume. Din zona mid-level premium merita urmarite Nikon D7200 si Canon EOS 77D lansat anul acesta. Toate sunt aparate foto profesionale, care vor oferi clientilor posibilitatea de a realiza fotografii foarte bune in diverse conditii de lucru. Printre acestea se afla si numeroase obiective foto, cum ar fi Canon EF 70-200mm 1:2,8 L IS II USM, Nikon 24-70mmVR, Sony 24-70mm f/4 Zeiss Vario-Tessar T* OSS FE E-mount, Tamron 15-30mm VC Nikon si multe altele. De asemenea, cei pasionati de dronele de la DJI vor avea parte de reduceri semnificative.

Citește și:

In plus, F64 a pregatit si o surpriza pentru toti cei interesati de discount-urile acordate de Black Friday. Astfel, oricine poate cumpara linistit in perioada 1-20 octombrie, iar daca produsul achizitionat va fi la reducere de Black Friday Pro, atunci va primi inapoi diferenta, sub forma de cupon.

Profesionistii din comunitatea foto-video sunt incurajati de echipa F64 sa se pregateasca din timp de evenimentul cu unele dintre cele mai mari reduceri din an, Black Friday Pro. Astfel, cei care isi doresc sa afle primii ofertele, sunt invitati sa isi adauge produsele dorite in Wishlist si apoi le vor putea cumpara mai devreme, daca intra in promotie. Toate detaliile sunt aici.

Black Friday Pro

Ca in fiecare an, F64 vine in intampinarea celor interesati de echipamente profesionale cu "Black Friday Pro". Cu ocazia acestui eveniment, iubitorii de foto si videografie au posibilitatea sa achizitioneze produse noi, din categoriile cele mai populare, astfel incat sa tina pasul cu tehnologia din domeniu. Reducerile totale din cadrul acestei campanii ajung la 1 milion de euro, iar vanzarile sunt estimate la 1.8 milioane de euro.

Citește și:

Despre F64

F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detine cel mai mare magazin de profil pe piata romaneasca de comert electronic: F64.ro. Cu o echipa de peste 150 de angajati, F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video, cat si un magazin online, unde clientii pot gasi pe stoc tot ceea ce au nevoie in materie de foto-video.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de fotografie si F64, pasionatii pot urmari conturile oficiale de Facebook, Instagram si Twitter.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.