Setari Cookie-uri

Toamna vine la Praktiker cu noul catalog Decoratiuni si Amenajari

Praktiker pune la dispozitia clientilor o varietate de produse potrivite pentru nevoile fiecaruia, la preturi avantajoase.

comunicat de presa

Praktiker

Praktiker deschide oficial sezonul dedicat amenajarii locuintelor, cu noul catalog „Decoratiuni si Amenajari”. De la tapet si covoare, pana la decoratiuni, parchet, sisteme de incalzire si mobilier, cumparatorii pot alege dintr-o gama larga de articole destinate amenajarii locuintei. Catalogul poate fi accesat pe site-ul www.praktiker.ro, in aplicatia mobila Catalog Praktiker Romania disponibila pe Google Play si Appstore, cat si in magazinele Praktiker din tara.

Toamna aceasta, Praktiker este mai aproape de toti cei care si-au propus sa aduca imbunatatiri in propria locuinta. De cele mai multe ori, schimbarea de sezon vine insotita de noi planuri privind aspectul casei. Tocmai de aceea, Praktiker pune la dispozitia clientilor o varietate de produse potrivite pentru nevoile fiecaruia, la preturi avantajoase.

Citește și:

„Pentru ca a venit momentul in care activitatile de familie se muta din exterior in interior, o schimbare in locuinta este acum oportuna. La Praktiker Romania venim constant in sprijinul cumparatorilor si a celor care doresc sa faca o schimbare in casa, chiar daca vorbim doar de culoarea perdelelor, a pernelor, a unui corp de iluminat sau a unui tapet cu un design inedit. Venim in intampinarea clientilor nostri cu produse potrivite oricarui plan de amenajare si decorare, pentru a le facilita cat mai mult procesul de selectie a produselor si, bineinteles, pentru a-i inspira. In cele 208 de pagini ale noului nostru catalog DECORATIUNI 2017, clientii vor descoperi o oferta cu sute de articole, in pas cu noul sezon.”, a spus Mirela Ochiana, Marketing Manager Prakitker Romania.

Unele lucruri chiar merita schimbate, mai ales cand vine vorba de intrarea intr-un nou anotimp. La Praktiker, toate planurile de amenajare pot prinde viata cu ajutorul articolelor sezoniere de bricolaj, iar cei care isi doresc sa schimbe ceva in ceea ce priveste decorul din locuinta sau simt ca a venit momentul sa puna in aplicare un plan de renovare, au acum ocazia, avand ca sursa de inspiratie noul catalog al retailerului DIY.

Citește și:

Idei noi pentru mobilierul din locuinta

In paginile catalogului Praktiker se regaseste si o paleta larga de piese de mobilier pentru living precum biblioteca Mira (319,90 lei), canapeaua Tint 3 locuri (679,90 lei) sau masuta Cordoba (569,90 lei).

De altfel, sunt disponibile mai multe optiuni pentru mobilarea dormitorului si transformarea sa intr-o camera foarte primitoare, cum ar fi dormitorul Rossa (549,90 lei), salteaua rulata Emera (399,90 lei) sau obiecte necesare amenajarii camerei copiilor - biroul Tempo (449,90 lei) si scaunul de birou (179,90 lei).

Nici bucataria nu este neglijata. Setul de mobilier (599,90 lei), blatul de bucatarie din marmura (62,99 lei), chiuveta de inox pentru blat (119,90 lei), bateria Augsburg (74,90 lei) si setul de electrocasnice Hausberg (999,90 lei) sunt cateva dintre obiectele asupra carora clientii isi pot centra atentia in vederea amenajarii unei bucatarii in pas cu noile tendinte ale sezonului.

Citește și:

Un sistem de incalzire corect ales inseamna o casa calduroasa in sezonul rece

Sistemul de incalzire potrivit este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le achizitionezi in locuinta, atunci cand temperaturile de afara incep sa scada, iar casa are nevoie de o pregatire temeinica pentru a se putea adapta la aceste variatii termice. Pentru a le usura misiunea clientilor sai, Praktiker a inclus printre produsele din noul sau catalog si o serie de sisteme de incalzire, cum ar fi centrala termica electrica 6 kW (1,999 lei), termosemineul Aqua Weekend (1,999 lei) sau semineul Weekend MN (519, 90 lei), dar si multe alte tipuri de radiatoare si aeroterme, pentru nevoile pe care le au cumparatorii in aceasta perioada.

Renovarile prind viata in noul catalog „Decoratiuni si Amenajari”

Praktiker a pregatit o multime de surprize si pentru clientii care vor sa renoveze spatii precum baia si bucataria, pentru ca acestea sa fie adaptate noului sezon. Astfel, persoanele interesate se pot orienta catre o multime de materiale de amenajari interioare precum faianta Marimo (42,99 lei), gresia Oniks (25,99 lei), sapa clasica Top 2 (11,06 lei) sau adezivul F100 (12,49 lei).

Citește și:

Noul catalog include si propuneri de materiale destinate pardoselii, asa cum este parchetul laminat Saxon HDF 8 mm (26,90 lei), plinta PVC SG56 (13,99 lei) sau folia 2 mm montaj parchet (0,99 lei/m2).

Accesorizarea specifica toamnei, in nuante de sezon

Cei care isi doresc sa modifice culoarea peretilor si sa aduca o nota personala aspectului incaperilor din locuinta pot alege vopseaua lavabila colorata Pastel (59,99 lei) sau tapetul clasic (66,99 lei). Pentru camere cu stil, clientii pot gasi la Praktiker o multime de accesorii si decoratiuni precum covorul Tuna (99,99 lei), draperiile Trellize (64,99 lei) sau pendulul Alba (79,99 lei).

In noul catalog „Decoratiuni si Amenajari”, cat si in magazinele din toata tara, Praktiker le-a pregatit clientilor sai multe alte produse destinate amenajarii si decorarii locuintei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.