Setari Cookie-uri

Iata cateva cadouri potrivite pentru zodia Scorpion!

Scorpion este o zodie de admirat, si asta pentru ca persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt puternice, ambitioase, sincere, muncitoare, iubiti fideli si prieteni de incredere. Se mai spune despre ei ca sunt in stare de orice ca sa isi atinga scopul, chiar daca asta ii face adesea sa para insensibili si duri.

Sa pornesti in cautarea cadourilor potrivite pentru zodia Scorpion este ca si cum ai porni intr-o adevarata aventura. Parca te ajuta cumva psihic si sufleteste, pentru ca atunci cand cauti un cadou pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, nu cauti ceva banal, ceva ce daruiesti oricarei cunostinte, ci cauti o comoara, un obiect de suflet.

Cadouri inedite pentru zodia Scorpion

Scorpionii nu sunt spirituali, insa le plac lucrurile care le antreneaza mintea, iar prin aceasta antrenare sa gaseasca motivare si pace interioara. Ei chiar merg pe principiul "Fa in fiecare zi macar un lucru de care ti-e frica!", asa ca am gasit pentru ei "Jurnalul Fricilor", o carte motivationala cu provocari si citate care ii vor duce pe calea automotivarii.

Provocarea Vietii Armonioase - 30 Slow Life Days Challenge - contine 30 de hartiute colorate asupra carora se mediteaza si, fara trisat, se accepta provocarea. Experimentul celor 30 de zile traite cu incetinitorul se repeta de cate ori e nevoie si se poate preda mai departe.

Citește și:

Cadouri zodia Scorpion

Jurnalul fricilor Provocarea vietii armonioase Puzzle 3D cufar

Cadouri pentru cei nascuti in zodia Scorpion

Scorpionii nu se ataseaza usor, dar atunci cand o fac raman acolo poate pentru totdeauna, sau cel putin atat cat li se permite. Familia este pe primul loc, prietenii pe al doilea, intotdeauna acolo pentru ei in egala masura. Vor organiza des intalniri cu cei dragi, se vor strange cand e frig afara sa bea vin fiert, de aici si ideea de cadou - setul pentru vin fiert.

Vor spune povesti, se vor uita peste fotografiile din album si se vor juca diverse jocuri. Da, vor pune pe masa si un puzzle pe care toti cei prezenti vor incerca sa il rezolve. Se va lasa cu rasete si cu inimi pline de fericire, amintiri care cantaresc enorm pentru un scorpion.

Cadouri pentru zodia Scorpion

Bricheta Zippo Set pentru vin fiert Puzzle Botanica

Ca sa iti dai seama si mai bine ce fel de cadouri sunt potrivite pentru zodia Scorpion, incearca sa petreci mai mult timp pe langa ei, sau tine minte urmatoarele:

Citește și:
  • scorpionii sunt directi. Se uita in ochii tai si spun exact ce simt si ce gandesc, caracteristica care ii prezinta insensibili, dar care ii ajuta sa castige increderea si admiratia celorlalti.
  • scorpionii sunt practici. Indragostiti nebuneste, acestia vor vedea dincolo de gesturile dragute, vor detecta motivele si isi vor exprima opinia despre acele lucruri.
  • scorpionii sunt inteligenti. Vor vedea in tine o persoana interesanta si de admirat daca afla ca ai o pasiune pentru carti si pentru arta.
  • scorpionii sunt maestri. Maestri in psihologia inversa. Greu sa manipulezi un scorpion, chiar daca iti este devotat, ramane cu picioarele pe pamant.
  • scorpionii sunt secretosi. Se deschid greu in fata cuiva, pentru ca nu vor sa se afle prea multe detalii cu privire la viata lor personala sau profesionala.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Ennona Gavrilova_Ellin

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.