Setari Cookie-uri

Buchete si aranjamente intunecate de Halloween de la Floria

Predominante sunt florile in culori inchise, precum grena si mov, si aranjamentele inedite, in spiritul specific Halloween-ului.

comunicat de presa

Anual, pe data de 31 octombrie, se sarbatoreste Halloween-ul, o traditie de origine celtica ce s-a extins la nivel international. Initial, se credea ca in noaptea de Halloween spiritele veneau printre oameni; cele bune erau intampinate cu bucurie, iar cele rele alungate. Astazi, cu ocazia acestei zile, ne costumam in diverse personaje fantastice si ne distram alaturi de cei apropiati.

Designerii Floria.ro au conceput si in acest an o colectie dedicata sfarsitului de octombrie, care impresioneaza prin caracterul inedit si excentricitate. Predominante sunt florile in culori inchise, precum grena si mov, si aranjamentele inedite, in spiritul specific Halloween-ului. Dovlecii, simbolul central al sarbatorii, sunt vedetele seriei si de aceasta data.

Buchete si aranjamente suprinzatoare, cu o coloristica speciala

Citește și:

In ceea ce priveste buchetele, specialistii Floria au combinat cu succes culori tomnatice ca portocaliul, galbenul si nuante inchise de rosu cu elemente decorative precum craspedia sau hypericum. Florile cele mai intalnite sunt trandafirii, in special cei rosii si mov, care au fost asortati cu cale in culori mai putin obisnuite – mov inchis, grena, galben, negru. Aranjamentele sunt asezonate cu plante verzi, pentru a evidentia culorile inedite ale florilor, si cu crengute uscate, pentru a pune in valoare ideea de toamna. Printre articolele seriei se numara si un buchet „fantoma”, realizat integral din flori albe, si omologul sau intunecat, un buchet facut integral din cale negre.

Dovlecii inspaimantatori, un cadou ideal de Halloween

Atunci cand ne gandim la Halloween, dovlecii sunt printre primele lucruri care ne vin in minte. Dovlecii sculptati cu fete infricosatoare sau suparate sunt folositi foarte mult pe post de decoratiuni, de obicei cu o lumanarica inauntru. In colectia de la Floria, ei au fost utilizati sub forma de vase si sunt ornati fie cu flori de germini si frezii, fie cu trandafiri burgundy si cale mov sau negre. Un aranjament floral cu un dovleac sculptat este cadoul perfect pentru a surprinde pe cineva de Halloween, fiind extravagante si neasteptate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.