Setari Cookie-uri

Veranda Mall aniverseaza un an de la deschidere, cu un weekend plin de evenimente tematice

Toti cei care vor veni la mall sa se bucure de atmosfera de sarbatoare vor fi intampinati cu oferte dedicate, tort, sampanie, dar si ateliere speciale pentru copii.

comunicat de presa

Veranda Mall

Intre 27 si 29 octombrie, Veranda Mall sarbatoreste primul an de la deschidere, cu reduceri si activitati pentru vizitatorii centrului comercial. Toti cei care vor veni la mall sa se bucure de atmosfera de sarbatoare vor fi intampinati cu oferte dedicate, tort, sampanie, dar si ateliere speciale pentru copii.

„In primul an de activitate, ne-am dorit sa fim cat mai aproape de locuitorii cartierului Obor, de cei care lucreaza in proximitate, precum si de locuitorii din zonele invecinate, sa le oferim un cadru placut, atractiv, in care sa revina de fiecare data cu drag. Atat prin optiunile de shopping, cat si prin campaniile si evenimentele tematice, Veranda Mall a adus in zona Obor oportunitati moderne de petrecere a timpului liber, adaptate trendurilor actuale. Le multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi pe parcursul primului an si ii asteptam in weekendul aniversar, pentru a se bucura de activitatile special pregatite cu aceasta ocazie.”, declara Maria Craciun, Center Manager Veranda Mall.

Citește și:

3 zile de sarbatoare la Veranda Mall

Incepand de vineri, 27 octombrie, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de reduceri instante oferite in cadrul actiunii Un an intr-o ora de reduceri ce va avea loc in hipermarketul Carrefour. Tot acolo, vor putea vizita targurile comerciale, cu o selectie de produse speciale.

Sambata, atmosfera de sarbatoare continua. Cei mici sunt asteptati la atelierele Un an intr-un desen de la 12:00 la 13:00, in zona Carrefour, la mezanin.

Momentul culminant va avea loc sambata, de la ora 13:00, atunci cand vizitatorii vor ciocni impreuna un pahar de sampanie si vor servi din tortul aniversar Veranda Mall.

Si duminica clientii Veranda Mall vor beneficia de ofertele speciale, pregatite cu ocazia aniversarii, iar targurile aniversare din incinta Carrefour isi vor astepta in continuare vizitatorii.

Citește și:

Premii garantate pentru clienti

Cu prilejul weekendului aniversar, clientii Carrefour Veranda vor putea castiga premii garantate la casele de marcat, unde au loc tombole din ora in ora, in perioada 27-29 octombrie, iar pana la data de 29 octombrie, cumparatorii se pot inscrie si la tombola aniversara pentru premiile in valoare de 1.000 de euro.

In weekendul 27-29 octombrie, si magazinele din Veranda Mall vor oferi discounturi si cadouri vizitatorilor. Printre brandurile care vor avea oferte speciale se numara Altex, CCC, Cupio, Decimas, Deichmann, Diamantini, Eco Clean, Exchange, Gerovital, Golden Rose, Gymboland, IQ Box Telekom, Kitchen Shop, Orange, Parfumeria El Divino, Sensiblu, Spartan, Tabacco Discount, Veer, Wineway.

Veranda Mall

Momentele speciale merita sarbatorite si cu un film bun, de aceea The VR Cinema, primul cinematograf VR din Romania, isi asteapta vizitatorii in Veranda Mall. Pentru momente de relaxare, VR Cinema Veranda a pregatit o selectie de pelicule de realitate virtuala pentru toti iubitorii de film care isi doresc sa experimenteze noi senzatii.

Citește și:

Programul complet al aniversarii Veranda Mall este disponibil aici.

Pentru mai multe detalii despre Veranda Mall puteti vizita website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficiala de Facebook Veranda Mall.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.