Setari Cookie-uri

CULINARYON, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa, s-a lansat la Bucuresti

CULINARYON, cel mai mare centru de divertisment culinar din Europa,si-a deschis portile in Romania, la Bucuresti, la final de octombrie.

comunicat de presa

CULINARYON

Acest concept unic a fost lansat, in 2012, la Moscova, a ajuns, in 2015, in Singapore, unde publicatia „The Business Times” l-a definit drept „Disneyland-ul experientelor culinare”. Spatiul creat este unul relaxant , in stilul loft-urilor din New York, fiind locul ideal pentru a incerca retete noi, a primi oaspeti, a gazdui team-building-uri eficiente si distractive, evenimente corporate, conferinte, aniversari de neuitat, petreceri pentru copii sau numeroase petreceri tematice.

Primul centru CULINARYON din Bucuresti este situat pe Soseaua Pipera, nr. 48, intr-un hangar incarcat de istorie, complet renovat, si se intinde pe o suprafata de 1.300 de metri patrati. Locul respira un puternic spirit industrial, mai ales datorita elementelor unice de design: podelele de lemn, peretii din caramida, nuantele puternice de violet. Aici veti gasi trei mari studiouri modulare de gatit care comunica intre ele, fiecare fiind echipat cu statii de gatit mobile extrem de bine dotate, mese speciale pentru bucatari, bar si sisteme multimedia de ultima generatie – ingredientele perfecte pentru cele mai reusite evenimente corporate sau pentru petreceri private memorabile.

Citește și:

CULINARYON

CULINARYON din Bucuresti poate gazdui pana la 200 de persoane, incluzand si una dintre cele mai spectaculoase sali VIP, unde pot fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiti chefi sau poti petrece seri relaxante cu prietenii in jurul unei mese unicat, din lemn de maslin, veche de peste 100 de ani. Sala VIP este cu atat mai impresionanta, cu cat ofera o vedere panoramica asupra studiourilor.

Centrul mai cuprinde si o incapere superba si intima, unde invitatii vor descoperi cele mai bune vinuri romanesti si internationale, vedetele fiind selectia premium de vinuri WineOn produse in regiunile Toscana si Piemont din Italia. In plus, CULINARYON are in dotare si doua sali de conferinta modulare, care pot gazdui intalniri de afaceri, inaintea inceperii distractiei.

„Toata lumea iubeste CULINARYON. Adultii spun ca aici au avut parte de cele mai frumoase experiente legate de munca. Copiii nu se mai satura sa-si murdareasca mainile in timp ce invata sa gateasca.Suntem siguri ca romanii se vor distra foarte bine aici gatind impreuna cu cei mai buni bucatari, intalnindu-se cu prietenii dupa serviciu, se pot relaxa in zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alaturi de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, CULINARYON Romania.

Citește și:

    CULINARYON

    Despre CULINARYON

    CULINARYON este o retea internationala de studiouri de gatit si de divertisment, care detine centre in Singapore, Moscova si Bucuresti, si are in plan sa deschida cel putin 100 de noi locatii la nivel international. Lansata in 2012, compania a organizat pana acum evenimente la care au participat peste 70.000 de clienti fericiti si este liderul de piata in zona de divertisment culinar, cu o cota de piata de 60%.

    CULINARYON a pornit acum cinci ani, in Moscova, primul centru fiind deschis in apropiere de Kremlin, pe o suprafata de 850 de metri patrati, care include cinci studiouri de gatit si o sala de conferinte. In 2015, academia de aici a gazduit peste 30.000 de clienti, serviti de peste 60 de angajati si 50 de bucatari renumiti. CULINARYON Singapore s-a lansat in octombrie 2015, fiind localizat in Piata Raffles, in inima districtului financiar din oras. Cu o suprafata de 7.000 de metri patrati, CULINARYON Singapore este nu numai cel mai mare astfel de spatiu din oras, ci si singura alternativa unde marile companii cu mii de angajati pot organiza evenimente unice.

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      30 Octombrie 2017
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.