Setari Cookie-uri

Lista cadourilor de Craciun pe care le poti impacheta de acum

Prea devreme pentru lista cadourilor de Craciun? Noi zicem ca nu, din mai multe motive.

cadouri de craciun Ai vreme sa cauti primele optiuni notate si la fel de mult timp sa treci la planul B, imparti bugetul pe doua luni, primesti tot ce-ai cerut online fara intarzieri si, daca ai facut toate astea, rezervi cel putin un cadou pentru tine.

Ti-am pregatit o lista cu cateva idei din care poti prelua ce crezi ca intra in preferintele oamenilor dragi din viata ta, fie ca este vorba despre partener, familie sau prieteni - de la lucruri simple, dar de mare efect, la cadouri pe care le pot pastra inca multi ani. Nu uita, insa, sa iti oferi si tie o bucurie de final de an.

1. Cand esti in cautarea unei mici surprize pentru o prietena buna care adora decoratiunile interioare, cele mai bune idei sunt cele neconventionale, cum ar fi aceste cutii de chibrituri decorate in stil florentin.

2. In categoria cadourilor pentru casa, cu care nu poti da gres, intra si oglinzile vintage, cu rama aurie bogat ornamentata.

Citește și:

3. Daca te pregatesti sa impachetezi pentru un impatimit al calatoriilor, in cutie s-ar putea afla o geanta de umar din piele naturala, inspirata de modelul celor purtate de postas.

4. Tot pentru el, trebuie spus ca o cravata noua este oricand binevenita, in special daca alegerile tale sunt intotdeauna mai elegante decat ale lui.

5. Deja te poti gandi la o clipa de rasfat pentru tine: ofera-ti singura astfel de cosmetice online. Ti-ar putea face cu ochiul paleta pentru buze Runway Ready, picaturile iluminatoare sau spray-ul pentru fixarea machiajului.

6. Doua-trei perne decorative sunt un cadou de familie numai bun pentru Craciun, dar nu la fel de indicat in cazul persoanelor mai putin apropiate, carora nu le cunosti preferintele in materie de decoratiuni interioare.

7. Papucii de casa nu se vor demoda niciodata, in special daca alegi un model cu adevarat confortabil si colorat, din materiale calduroase.

Citește și:

8. Daca ai in familie pe cineva care apreciaza muzica veche, o colectie de discuri de vinil poate fi o idee excelenta, mai ales ca nu sunt greu de gasit, iar daca, dimpotriva, sunt preferate noutatile, te poti orienta spre un set de casti.

9. O sticla cu cel mai fin whiskey poate fi un cadou pentru familie, prieteni sau iubit. Daca nu esti o cunoscatoare in domeniu, trebuie sa stii ca bourbonul si Tennessee whiskey se afla printre retetele autentice.

10. La final, rezerva-ti o pereche de ochelari de soare pentru iarna, care iti vor proteja vederea de razele UV reflectate de zapada, dar si de vantul puternic. Cum stii ce sa alegi? Ochelarii cu lentile polarizate si protectie UV ridicata sunt destinati persoanelor care petrec mult timp in aer liber sau se afla la volan si pot fi purtati si iarna, in oras sau la munte.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.