Setari Cookie-uri

Philips Lighting - Lumina ideala pentru acasa, cladiri de birouri, spatii comerciale si monumente arhitecturale

Philips Lighting, lider mondial in domeniul iluminatului, utilizeaza lumina pentru a dezvolta orase mai inteligente, cladiri mai eficiente si experiente inovatoare in spatiile comerciale.

comunicat de presa

Phillips Lighting

Utilizand potentialul Internet of Things (IoT) si al economiei circulare, Philips Lighting transforma casele, cladirile, stadioanele si orasele, atingand niveluri ridicate ale eficientei energetice.

"In cadrul Philips Lighting, ducem lumina dincolo de simplul iluminat, prin inovatii aduse pe toate segmentele - acasa, in magazine, in birouri sau orase. Internetul ne permite sa atingem noi niveluri de eficienta energetica, prin monitorizarea si gestionarea inteligenta a iluminatului; sa cream noi experiente uimitoare pentru clienti si sa generam rezultate remarcabile la nivel de business", a declarat Bogdan Balaci, Director General, Philips Lighting pentru Sud-Estul Europei.

Philips Lighting sustine tranzitia catre o economie circulara si sustenabila, oferind clientilor modelul "Light as a Service" - Philips Lighting instaleaza, intretine si gestioneaza iluminatul pe tot parcursul ciclului de viata al sistemului, clientii nefiind nevoiti sa investeasca in modernizarea echipamentelor. Prin alegerea modelului circular, clientii pot obtine solutii de iluminat sustenabile, evitand costurile obisnuite si beneficiaza de cea mai noua tehnologie de iluminare cu LED-uri, realizand economii de energie in comparatie cu iluminatul conventional. In cadrul modelului de iluminat circular, componentele de iluminat sunt reciclate la sfarsitul ciclului de viata.

Citește și:

Lumina potrivita pentru birouri

Cu ajutorul sistemului de iluminat conectat Philips, angajatii isi pot personaliza mediul de lucru cu ajutorul smartphone-ului, iar managerii pot obtine informatii in timp real pentru a optimiza utilizarea spatiului si eficienta energetica a cladirii.

Tehnologia Philips PoE (Power over Ethernet) utilizeaza comutatoare PoE care transmit energie electrica si date prin cabluri Ethernet standard. Pe langa iluminatul spatiilor de birouri cu solutii LED de inalta calitate si eficiente din punct de vedere energetic, PoE poate oferi proprietarilor informatii despre cererile de mentenanta, tendintele de ocupare a cladirii pentru o mai buna gestionare a spatiului, controlul temperaturii, creand birouri mai eficiente si mai sustenabile. In plus, angajatii pot personaliza nivelurile de lumina si confort, folosind o aplicatie de pe smartphone.

Citește și:

Philips Lighting Romania a oferit solutii inteligente de iluminat pentru spatiul de birouri exclusivist, recent construit, Aviatorilor 8, situat in Piata Victoriei. Peste 500 de corpuri de iluminat cu LED-uri au fost utilizate pe o suprafata de aproximativ 7.700 mp, reducand consumul de energie cu mai mult de 50% comparativ cu sistemele de iluminat conventionale.

Lumina potrivita pentru acasa - Philips Hue

Philips Hue este liderul global al sistemelor de iluminat conectat pentru case. Acesta include becuri, spoturi, lampi, corpuri de iluminat - de la comutatoare la senzori de miscare - alimentate de bridge-ul Philips Hue. Philips Hue depaseste simplul iluminat pentru a oferi mai mult decat lumina: ofera noi experiente, unde singura limita este imaginatia. Gama Philips Hue White Ambiance exploreaza potentialul luminii albe. Acest bec conectat ofera nuante de lumina alba potrivite pentru fiecare moment al vietii de zi cu zi. Luminozitatea se poate ajusta pentru a te ajuta sa te trezesti mai natural sau sa dormi mai linistit. Philips Hue White Ambiance ofera acces facil la setari de lumina prestabilite prin intermediul aplicatiei Philips Hue de pe dispozitivul tau inteligent sau al comutatorului inclus in setul de baza.

Lumina potrivita pentru spatiile comerciale

Citește și:

Tinand cont ca tot mai multi comercianti se confrunta cu cresterea preturilor la energie, fiind nevoiti sa atraga atentia clientilor cu ajutorul luminii corespunzatoare, Philips Lighting ofera toate avantajele iluminatului cu LED, fara a le cere sa investeasca in echipamente suplimentare. Acest lucru poate duce la economii de energie de 40% si la o randare excelenta a culorilor.

De asemenea, Philips Lighting ofera un sistem de Pozitionare Interna, care permite comerciantilor sa imbunatateasca experienta de cumparaturi. Sistemul permite cumparatorilor si personalului magazinului sa primeasca informatii sau notificari privind produsele disponibile. In acest fel, comerciantii le pot oferi clientilor o experienta diferita, semnificativa, si pot analiza datele stocate, pentru a masura impactul actiunilor de marketing si a evalua operatiunile din magazin.

Citește și:

Philips Lighting a furnizat tehnologie LED pentru numeroase proiecte de retail din Romania, precum Resto Aperto din Bucuresti Mall sau Mega Image Concept Store din Baneasa, Bucuresti.

Lumina potrivita pentru monumentele arhitecturale

Philips Lighting lucreaza cu autoritatile publice de la nivel local, regional si national, pentru a le ajuta sa atinga obiectivele de sustenabilitate si pentru a reda frumusetea arhitecturala a monumentelor istorice prin arta luminii. Sistemele Philips de iluminat cu LED-uri pot aduce economii de energie fata de sistemele conventionale. Un exemplu este cetatea Deva, unde Philips Lighting a imbinat sistemul de iluminat functional cu cel arhitectural. Prin posibilitatile nelimitate de control si programare, sistemul adapteaza imaginea fortaretei la toate evenimentele programate pe intreg parcursul anului - sarbatori nationale, festivaluri sau concerte, ceea ce contrasteaza cu functionalitatea initiala a cladirii.

Citește și:

Solutiile Philips de iluminat cu LED-uri au transformat si imaginea Palatului Culturii din Iasi, schimband intregul aspect al acestuia pe timp de noapte. Corpurile de iluminat din gamele LEDline, Vaya Linear, Vaya Flood - ideale pentru accentuarea detaliilor arhitecturale, prin lumini si culori dinamice - au fost instalate, permitand economisirea energiei si crearea unei experiente vizuale inedite, de impact.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.