Setari Cookie-uri

Hygge sau cum te relaxezi in decorul JYSK

Colectia Nordic Mood, inspirata din traditiile nordice, caracterizata de un mix de materiale si culori care accentueaza sentimentul de sarbatoare, a fost prezentata intr-un mod inedit.

comunicat de presa

jysk

JYSK Romania a recreat pentru lansarea colectiei de accesorii si decoratiuni de Craciun Nordic Mood un spatiu confortabil, cald, in care invitatii s-au simtit relaxati si au experimentat atmosfera hygge.

Colectia Nordic Mood, inspirata din traditiile nordice, caracterizata de un mix de materiale si culori care accentueaza sentimentul de sarbatoare, a fost prezentata intr-un mod inedit. Spatiul Maison 13 a fost in totalitate decorat cu piese de mobilier, accesorii si decoratiuni JYSK, printre care si elementele cheie ale colectiei Nordic Mood: sfesnice, perne deco si paturi cu imprimeuri de iarna, elfi, mosi, ghirlande luminoase, coronite de brazi, pomisori de lumini si multe alte decoratiuni specifice Craciunului.

Invitatii au admirat decorul din camerele amenajate in stil scandinav si s-au bucurat de atmosfera de sarbatori specifica tarilor nordice.

Citește și:

Ioana Maria Moldovan, Alexia Talavutis, Eli Roman, Adina Halas, Andrei Leonte, Kiki Cioran, Andrei Nourescu, Camelia Baltoi, Andrei Nourescu, Simona Dragomir, Olivia Nita, Sasha Borona si ceilalti invitati au descoperit atmosfera prietenoasa si primitoare hygge: vin fiert, muzica in surdina, confortul materialelor, decorul feeric dat de lumanarile si ghirlandele luminoase.

jysk

“Sezonul de iarna ne duce cu gandul la confort si caldura, iar noile produse JYSK exact asta incearca sa transmita: sentimentul pe care il ai cand te relaxezi intr-o casa calduroasa. Incepand din luna noiembrie , la JYSK veti gasi decoratiuni de Craciun care sa va ajute sa creati din timp acea atmosfera speciala de sarbatori. In Danemarca, tara din care provine JYSK, perioada Craciunului este una speciala, este apogeul sezonului hygge. Hygge inseamna sa te bucuri de momentele petrecute acasa alaturi de cei dragi, sa ai un confort sufletesc datorita unei companii placute, unor mancaruri si bauturi bune si unui mediu cald si primitor. Hygge e un concept specific danez, dar de atmosfera hygge se poate bucura oricine. De aceea, in noiembrie si decembrie punem accent atat pe produsele pentru casa – mobilier, decoratiuni, textile, corpuri de iluminat etc. – cat si pe accesoriile speciale de Sarbatori, disponibile intr-o gama variata si la preturi accesibile, asa cum i-am obisnuit deja pe clientii nostri”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Citește și:

Toate produsele noii colectii sunt disponibile si in magazinele JYSK si pot fi vazute online pe site-ul retailerului – jysk.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 48 de tari, prin peste 2500 de magazine, majoritatea in tari europene, si numara un total de peste 20.000 de angajati.

Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania. In luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existenta, momentul fiind marcat printr-o campanie speciala in toate tarile in care exista magazine JYSK.

Citește și:

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 51 magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Piatra Neamt, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia si semnifica in limba daneza calitati precum simplitate, onestitate si constiinciozitate.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.