Setari Cookie-uri

Miercurea Mintilor Creative - primul eveniment din Romania destinat antreprenorilor cu business-uri creative

UniCredit Bank in parteneriat cu Mastercard organizeaza un altfel de eveniment.

miercurea mintilor creative Pe 29 noiembrie, in deschiderea sezonului de cumparaturi de Sarbatori, UniCredit Bank in parteneriat cu Mastercard da startul unei experiente de cumparaturi diferite si invita toti bucurestenii sa #cumperelocal, sa #cumperecreativ. Miercurea Mintilor Creative isi propune sa ofere vizibilitate afacerilor romanesti, in special celor din industriile creative. Pentru o zi, business-urile creative din Bucuresti raman deschise pana tarziu si ii asteapta cu produse speciale, discount-uri si experiente tematice prin care spun povestea afacerii lor, pe cei care le trec pragul.

Evenimentul le ofera cumparatorilor posibilitatea de a contribui la sustinerea afacerilor romanesti facute altfel, la dezvoltarea economiei locale si a societatii in general, aducand vizibilitate si profit afacerilor creative si dandu-le incredere prin cumpararea produselor lor.

Citește și:

Aici se poate da „Going” la Event.

”Platforma Mintilor Creative, lansata de UniCredit Bank isi propune sa creasca actuala si viitoarea generatie de antreprenori creativi din Romania oferindu-le instrumente pentru a dezvolta business-uri solide. In Academia Mintilor Creative dezvoltam antreprenori cu business-uri pornite din pasiune, care fac lucrurile altfel. Pe Romanian Stories si in Ghidul 24/7 le spunem povestile. Ca urmator nivel de angajament, pe 29 noiembrie, la Miercurea Mintilor Creative, le vom oferi ocazia de a interactiona diferit cu publicul intr-o zi eveniment, in care ii invitam sa isi promoveze produsele si serviciile, sa gandeasca oferte personalizate dar si experiente prin care cei care le trec pragul sa intelegea valoarea business-urilor puse la cale de minti creative”, a declarat Anca Ungureanu, Director Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank

Citește și:

„Credem cu tarie in valoarea antreprenorilor locali, pe care ii sprijinim cu bucurie prin parteneriatul cu UniCredit Bank, in cadrul Platformei Mintilor Creative. Mediul de business romanesc are nevoie de oameni creativi, care fac performanta in afaceri si ofera cele mai bune produse si servicii. In acest sens, Miercurea Mintilor Creative este o initiativa binevenita si o foarte buna ocazie de relationare intre antreprenori si public, un element cheie pentru evolutia unui business si pentru intelegerea nevoilor consumatorilor. Mastercard ofera solutii tehnologice de plata moderne, rapide, eficiente si accesibile, perfect adaptate mediului de business si care sunt de un real folos atat pentru antreprenori, cat si pentru consumatori”, a declarat Ana-Maria Pochi, Account Manager in cadrul Mastercard Romania.

Citește și:

Afacerile care vor fi prezente la eveniment fac parte din diferite ramuri precum moda, design, accesorii, cosmetice, dar si cafenele sau restaurante. Pe langa acestea vor fi implicate si sali de spectacol sau galerii de arta. Lista business-urilor, precum si alte informatii despre evenimentul de shopping sunt disponibile pe www.miercureamintilorcreative.ro .

Alaturi de platforma Romanian Stories, Ghidul 24/7, Pachetul Creativ si Academia Mintilor Creative, Miercurea Mintilor Creative face parte din platforma UniCredit Bank de sustinere a industriilor creative din Romania.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.