Setari Cookie-uri

Teo, Vio si Costel - Mare Show La Palat!

Fara prea multe prezentari, intrucat lui Teo, Vio si Costel le place sa vorbeasca pe scena, organizatorii anunta Mare Show La Palat.

comunicat de presa

Mare Show La Palat

Cand? 18 februarie 2018. Poate ca are legatura cu Dragobetele, poate ca nu. Unde? La Sala Palatului. Si asta pentru ca a venit momentul sa radeti alaturi de alte mii de iubitori de stand-up comedy. De la ora 20.00. Ca sa aveti timp sa ajungeti.

Paragraful de mai jos este doar pentru cei care inca nu stiu…. Restul, scroll direct pentru a achizitiona biletele!

Teo

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004. Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet. Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepand cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, special-uri de stand up cat si colaborari cu comedianti de afara. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse si bine documentate. De la natura umana la maruntisurile de zi cu zi, diseca automatismele de comportament, (stereotipiile) intr-un mod in care te face sa razi, dar sa si gandesti.

Citește și:

Vio

In formula de scena cu Teo si Costel, lui Vio ii place sa se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, il inspira pe Costel si este un barometru de umor pentru glumele colegilor sai. Daca rade Vio inseamna ca gluma e buna.

A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National. In cei zece ani de scena, cu spectacole atat in club cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania.

Costel

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui. Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.

Citește și:

Preturi:

Categoria 1 - 120 lei

Categoria 2 - 100 lei

Categoria 3 - 80 lei

Categoria 4 - 50 lei

Biletele se vand:

online - Eventim , Bilete.ro , Myticket, Bilet.ro, Iabilet si Blt si la Casa de bilete a Salii Palatului

ofline - magazinele partenere

Organizator Kompas Events

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.