Setari Cookie-uri

Tango Romanesc la Oxford

Scoala de tango argentinian din Bucuresti, a raspuns afirmativ invitatiei Asociatiei Studentesti de Tango a Universitatii din Oxford.

comunicat de presa

tango Tangotangent - scoala de tango argentinian din Bucuresti, a raspuns afirmativ invitatiei Asociatiei Studentesti de Tango a Universitatii din Oxford, Marea Britanie si va organiza in weekendul 18-19 noiembrie o serie de seminarii intensive de tango pentru studentii acesteia. Cursurile de tango argentinian vor fi sustinute de cei mai experimentati profesori ai scolii: Amalia Iscu si Daniel Mandita, asistati de Catinca Mandita si Gilbert Iscu.

Este al doilea seminar de tango argentinian cu profesori romani organizat la invitatia unei universitati britanice de prestigiu, primul seminar de acest fel avand loc in 2012 la Universitatea din Edinburgh. Cursurile noastre sunt extrem de apreciate in Romania si in Europa - cred ca am dezvoltat in timp o metoda si un stil de explicatii care permit europenilor sa inteleaga si sa se apropie de acest fenomen cultural sud-american” a declarat Daniel Mandita, Directorul de Studii al scolii.

Citește și:

Gilbert Iscu, membru fondator al asociatiei eLIBERarte, a adaugat: ”Timp de zece ani am experimentat si am abordat in cele mai inventive moduri predarea tangoului in Bucuresti si am format multe generatii de dansatori. Astazi suntem in masura sa propunem tuturor adultilor - fie ei romani sau straini - care vor sa descopere tango-ul argentinian mai multe perspective de invatare. Astfel, in doar 6 luni de la prima lectie de initiere, ai toate sansele sa devii, ca si noi toti, un impatimit iubitor al acestui dans… complex prin simplitatea pasilor sai.

Tangotangent (www.tangotangent.ro), ce functioneaza sub eg

Asociatia Eliberarte (www.eliberarte.ro) este organizatia creata pentru a promova si sustine valorile reprezentate de tangoul argentinian si pentru popularizarea culturii de tango argentinian in Romania si Europa. Valorile organizatiei Eliberarte sunt extrase direct din cultura de tango; tangoul argentinian ca dans de societate este bazat pe (1) creativitate, (2) improvizatie, (3) deschidere fata de noi tendinte si (4) cultivarea traditiilor din cultura de tango.ida Asociatiei eLIBERarte, este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania. Iubitorii de tango o cunosc din cei peste 12 ani de activitate neintrerupta, peste 150 de spectacole Un Tango Mas (Teatru Odeon, Bucuresti), din turnee nationale si internationale, din workshopuri si evenimente. In luna decembrie ii puteti intalni si admira pe 3 decembrie alaturi de Grupul SONG la Ateneul Roman, pe 10 decembrie la Bazarul de Craciun al International Woman Association sau pe 16 decembrie, la Balul Anual de Tango la Ambery Hall Lights.

Citește și:

tango Tangoul argentinian este considerat cel mai expresiv dans de cuplu, pentru ca prin natura sa improvizationala iti ofera posibilitatea sa te exprimi asa cum esti, sa-ti manifesti creativitatea in dans, emotia si pasiunea. In fiecare luna, asociatia eLIBERarte organizeaza sesiuni de prezentare (cu acces gratuit) la care va invitam si pe dvs. singuri sau insotiti, chiar daca nu ati mai dansat vreodata. Stim ca v-am facut curiosi, de aceea va invitam la urmatoarea lectie de prezentare de luni, 20 noiembrie la 20.30 in Bd. Pache Protopopescu 43A.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.