Setari Cookie-uri

Jucarii ca-n copilaria mea: cadouri pentru copii mari si mici

Ajuta-i pe cei mici sa-si pastreze inocenta cat mai mult timp posibil. Daruieste-le jucarii potrivite varstei lor si tine-i cat mai departe de tehnologie.

Ca si desenele animate, jucariile copilariei mele erau inocente, sau cel putin erau menite sa pastreze inocenta celor mici cat mai mult timp posibil, ori noi nu aveam ganduri indraznete.

Jucariile erau simple: papusile nu aveau mai mult de o costumatie, de aceea noi ne intreceam incercand sa croim cele mai frumoase rochii pentru ele, iar mingea de volei, coarda si elasticul erau imediat urmatoarele cele mai importante jucarii. Astea ne faceau pe noi fetele fericite si implinite, dar si responsabile.

Baietii aveau nevoie de o masinuta cu telecomanda si de cateva mai mici, de o minge de fotbal, o teava prin care sa sufle cornete din hartie, un portofel realizat din coperta si surprizele de la guma de mestecat. Fericirea este simpla si adevarata.

In prezent, jucariile sunt ceva mai complexe, unele chiar complicate as zice eu. Dar lasandu-le pe acelea deoparte, astazi am pregatit o selectie de jucarii asemanatoare cu cele din copilaria mea, de care sunt sigura ca si copiii de azi se vor bucura.

Citește și:

Jucarii de vis pentru fetite

Sunt multe, foarte multe jucarii de vis pentru fetite, insa imi doresc din suflet sa le vad pe micute jucandu-se cat mai des si cat mai mult timp cu papusile.

Vreau sa le vad pe cele cu varste cuprinse intre 4 si 6 anisori ca au grija de un bebelus de jucarie ca si cum ar fi un fratior. Pe domnisoarele care au peste 5 anisori vreau sa le vad cum se bucura de papusa lor Barbie, pe care nu toate am avut-o in copilarie (eu una visez la ziua in care voi da nastere unei fetite si ne vom juca impreuna cu papusile Barbie, pentru ca atunci cand am fost mica ai mei nu si-au permis sa imi cumpere o papusa originala).

Si mai vreau ca fiecare fetita sa aiba o papusa cu care sa doarma si care sa ii fie alaturi in orice moment, de cand sunt mici si pana cand vor deveni la randul lor mamici.

Papusi pentru fetite

Papusa Barbie muzicala Jucarie fetita Bebelus de jucarie

Citește și:

Jucarii pentru baieti mari si mici carora nu le poti rezista

Cat sunt mici, sa zic pana in 5 ani, baietii sunt si ei atasati de o jucarie de plus cu care dorm si care ii insoteste peste tot. Insa interesul pentru aceasta dispare repede, ei indreptandu-si atentia catre jucarii si jocuri... de baieti.

Asa ca pentru cei aflati la gradinita (5+) am pregatit un kit modeleaza si picteaza roboti: baietii isi vor putea crea proprii roboti magneti, folosind formele, ghipsul, vopselele si pensula incluse in set.

Pentru cei maricei, am selectat un set karaoke (contine: 2 microfoane, DVD cu 18 melodii, alimentator, cabluri audio/video, cabluri microfon si adaptor SCART) si un mini quadcopter.

Jucarii pentru baieti

Set Karaoke Mini Quadcopter Kit modeleaza si picteaza roboti

Iti recomand sa arunci o privire si peste materialul cu "6 cele mai amuzante cadouri de Secret Santa". Fii cel mai original coleg!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.