Setari Cookie-uri

Disaronno prezinta o noua editie limitata: Disaronno wears Missoni

Pentru al cincilea an consecutiv, Disaronno, lichiorul italian favorit al intregii lumi, prezinta o noua editie speciala creata, de aceasta data, in colaborare cu Missoni.

comunicat de presa

disaronno O noua editie exclusivista marca Disaronno a intrat pe piata bauturilor din intreaga lume si, implicit, si in Romania, sub numele de Disaronno wears Missoni!

Pentru al cincilea an consecutiv, Disaronno, lichiorul italian favorit al intregii lumi, prezinta o noua editie speciala creata, de aceasta data, in colaborare cu Missoni, faimoasa casa de moda italiana.

“Suntem incantati ca putem aduce in Romania aceasta editie speciala, remarcabila, ”Disaronno wears Missoni”, fructul colaborarii dintre Disaronno si Missoni, binecunoscuta casa elitista, de moda italiana. Cristalex continua, si in acest an, traditia inceputa acum cinci ani, de a distribui in Romania editiile speciale create de Disaronno, prin colaborari exclusive cu cele mai prestigioase case de moda din Italia”, a declarat Mihai Scortea, marketing manager Cristalex, importatorul si distribuitorul oficial al Disaronno in Romania.

disaronno
Designul sticlei Disaronno wears Missoni este unul special, la fel ca si bautura in sine: zig zag-ul, specific prestigioasei case de moda, transforma sticla iconica intr-un obiect de colectie veritabil, elegant, fiind astfel cadoul perfect pentru pasionatii de moda, care nu pot concepe sarbatorile de iarna fara Disaronno.

Cu aproape 8 milioane de sticle vandute in intreaga lume, editiile speciale marca Disaronno, reunite sub proiectul ICON, se bucura de un succes incontestabil la nivel mondial, dovada si colaborarile din anii precendenti, cu brandurile Moschino, Versace, Cavalli si Etro si acum, cu prestigioasa casa de moda Missoni. Disaronno doneaza o parte din veniturile ICON organizatiei Natiunilor Unite "Fashion 4 Development", unul dintre principalii finantatori ai programelor pentru dezvoltarea comertului cu produse textile si combaterea saraciei in Africa.

disaronno Sticla Disaronno wears Missoni este deja disponibila in marile retele de retail, precum si in locatiile premium HoReCa, in format normal, dar si intr-o prezentare speciala, de pachet cu doua pahare.

Despre DISARONNO

www.disaronno.com | https://www.facebook.com/Disaronno

Disaronno este lichiorul italian favorit al intregii lumi. Cu un gust original si cu o aroma inconfundabila, el se remarca, din 1525 incoace, printr-o distributie mondiala in peste 160 de tari. Sticla Disaronno are un design unic si un dop original, care inspira eleganta si modernitate, iar eticheta aurie vine in completare, amplificand stilul sau contemporan. Este o placere sa savurezi Disaronno, fie simplu, cu gheata, fie in nenumarate combinatii, inclusiv in celebrul Disaronno Sour. Omniprezent si versatil, Disaronno confera originalitate oricarui cocktail in care este mixat.

Despre MISSONI

www.missoni.com

Missoni este una dintre casele de moda de prim rang si unul dintre cele mai renumite branduri la nivel mondial. Stilul Missoni a fost creat de Ottavio Missoni si de sotia lui, Rosita care, imediat dupa casatorie, in 1953, au inceput sa creeze tricotaje, intr-un mic atelier situat la subsolul casei lor, in Gallarate. In timp, afacerea a fost continuata de copiii si nepotii lor. In 1997, Rosita a cedat rolul de director de creatie fiicei lor, Angela Missoni, care e determinata sa dea brandului o energie aparte, comunicand astfel noi idei si tendinte.

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.