Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun pe Netflix

Serialele si filmele disponibile pe Netflix au scene minunate de Craciun, care te vor aduce instant in atmosfera de sarbatoare.

Stim ca iubesti decoratiunile de Craciun pe care le vezi in filme. Si, chiar daca locuiesti la bloc, poti adapta ideile care te inspira la tine acasa. Din fericire, serialele si filmele disponibile pe Netflix au scene minunate de Craciun, care te vor aduce instant in atmosfera de sarbatoare.

Mai jos este un top al decoratiunilor din seriale si filme: de la cele mai inspirate, pana la cele mai ciudate. Urmareste-le pe toate.

Decoratiuni de Craciun inspirate din filme si seriale

Fetele Gilmore

decoratiuni de craciun Niciun oras din lume nu creeaza o atmosfera de Craciun mai frumoasa ca Stars Hollow. De la luminitele de basm, pana la renii „impodobiti” cu zapada si casa decorata cu talent de Lorelai Gilmore, episoadele de Craciun din Gilmore Girls sunt de vis.

  • Sezonul 1, Episodul 10: “Iertari si alte cele”
  • Sezonul 2, Episodul 10: “Dineul Seniorului Bracebridge”
  • Sezonul 3, Episodul 10: “Carnaval de iarna”
  • Sezonul 4, Episodul 11: “Zgomot si forfota”
  • Sezonul 5, Episodul 11: “Femei fara virtute”
  • Sezonul 6, Episodul 12: “De la casatorie la despartire”
  • Sezonul 7, Episodul 11: “Un mic cadou de Craciun”
  • Gilmore Girls: A Year in the Life (Episode 1: Winter)

Un print de Craciun

decoratiuni de craciun Ti-ai imaginat vreodata Castelul Peles decorat cu cele mai spectaculoase accesorii de Craciun? In aceasta poveste de iarna filmata in cea mai mare parte in Romania, la Sinaia, vei gasi inspiratie din plin.

Citește și:

Man Men - "Craciunul e doar o data..." sezonul 4, episodul 2

craciun
Ai nevoie de inspiratie pentru urmatoarea petrecere de Craciun de la birou? Atunci acest episod este raspunsul tau. In plus, decoratiunile de Craciun din anii 60 sunt spectaculoase.

Despre Mad Men: Actiunea acestui serial premiat se petrece in New York-ul anilor 60, unde concurenta acerba din domeniul publicitatii are un farmec aparte si mult glamour.

Unbreakable Kimmy Schmidt - “Kimmy merge la hotel!”, sezonul 2, episodul 8

decoratiuni de craciun De Craciunul fals, Kimmy si Dong merg in excursie la Poconos, unde ninge cu zapada artificiala. Tabloul este completat de un Mos Craciun fals, dar cu decoratiuni cat se poate de reale. Alte decoratiuni sunt si la inceputul episodului 2 din sezonul 2, cand Kimmy vrea sa se angajeze la un magazin de Craciun deschis tot anul.

Citește și:

Despre Unbreakable Kimmy Schmidt: Dupa ce este salvata dintr-o secta apocaliptica si ajunge in New York City, Kimmy trebuie sa se adapteze intr-o lume despre care credea ca nu mai exista.

A Very Murray Christmas

decoratiuni de craciun Daca vrei sa vezi decoruri spectaculoase si un show plin de vedete care te va lasa cu gura cascata, A Very Murray Christmas trebuie sa intre obligatoriu pe lista de Craciun.

Am mentionat ca este regizat de Sofia Coppola?

Abstract: The Art of Design

decoratiuni de craciun Aici nu avem decoratiuni de Craciun, doar cei mai buni designeri din lume. Daca vrei inspiratie la un alt nivel, intra in mintea celor mai cunoscuti designeri dintr-o varietate de discipline si afla cum design-ul influenteaza fiecare aspect al vietii.

Cum sa ai Netflix de Sarbatori

Ce este Netflix?

Netflix este un serviciu de streaming online, adica poti urmari seriale TV si filme instant, cu o conexiune la internet.

Citește și:

Este simplu sa iti faci cont pe Netflix.com, folosind adresa de mail si un numar de card valabil, iar prima luna este gratuita. Ai acces la sezoane intregi din seriale si filme pe care le poti urmari in ritmul tau, pe orice dispozitiv, de la TV la telefonul mobil. Aproape toate serialele Netflix lanseaza un sezon intreg in aceeasi zi, asa ca nu trebuie sa astepti o saptamana sa apara un nou episod.

Cat costa Netflix in Romania?

Netflix are in prezent trei tipuri de abonamente, iar fiecare presupune plata unui cost fix pe luna. Abonamentul poate fi anulat oricand.

  • Abonamentul de baza, care le permite membrilor sa urmareasca pe un singur dispozitiv la rezolutie standard si sa descarce fisiere video pe un telefon sau o tableta, costa 7.99 euro pe luna.
  • Pentru abonamentul standard de 9.99 euro pe luna, membrii au acces la rezolutia HD si pot urmari pe 2 ecrane simultan. In plus, pot descarca fisiere video pe 2 telefoane sau tablete.
  • Pentru pachetul premium de 11.99 euro pe luna, au posibilitatea de a viziona pe 4 ecrane simultan, disponibilitate HD si Ultra HD si pot descarca fisiere video pe 4 telefoane sau tablete.

Despre Netflix

Citește și:

Netflix este cea mai mare televiziune prin internet din lume. 109 milioane de abonati din 190 de tari se bucura zilnic de peste 125 de milioane de ore de seriale si filme, incluzand documentare si filme de lung metraj originale. Abonatii au acces nelimitat la continut, oricand si oriunde, pe aproape orice tip de dispozitiv conectat la internet. Acestia pot reda, intrerupe si relua vizionarea fara publicitate sau angajamente.

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.