Setari Cookie-uri

Cele mai simpatice farfurii pentru masa de Craciun

Surprinde-i pe cei dragi cu cea mai frumoasa masa de Craciun! Nu doar cu cele mai delicioase preparate, ci si cu cele mai simpatice farfurii de sezon.

Farfurii din portelan, ceramica si hartie. Am gasit online farfurii cu model de sezon pentru orice tip de masa de Craciun intentionezi sa organizezi anul asta. Propun in felul urmator: farfuriile din portelan si din ceramica sa le asezi pe masa de Craciun in familie, iar pe cele din hartie daca intentionezi sa iti inviti familia, prietenii si rudele.

Obsesia mea pentru aceasta sarbatoare magica ma "impinge" in fiecare an sa dedic un weekend intreg decorarii casei si pregatirilor pentru masa de Craciun, pregatiri pe care nu ma risc sa le las pe ultima suta de metri. Aleg fata de masa, farfuriile si tacamurile, paharele si servetelele, astfel ca in Ajun imi mai ramane doar sa pregatesc preparatele.

Farfurii cu model pentru masa de Craciun

Nu sunt singura persoana care tine cont de felul in care este servita mancarea si cum arata in farfurie, asa ca am mare grija ca oricine ar sta la masa mea sa se serveasca din cele mai deosebite farfurii. In aceasta perioada a anului nici nu se pune problema ca pe masa sa fie asezate alte farfurii in afara de cele de sezon. Chiar si paharele pastreaza tematica.

Citește și:

Preferatele mele sunt farfuriile cu modele dragalase: modele cu Mos Craciuni, brazi impodobiti, reni, globuri, clopotei si crengute, etc. Le-am gasit pe cele mai simpatice dintre ele in magazinele online si se pot cumpara la bucata sau in seturi de cate 4, 6 sau 8. Farfuriile sunt confectionate din portelan, ceramica sau hartie.

Farfurii de Craciun

Set de farfurii din portelan Craciun Set farfurii de unica folosita Craciun Set 4 farfurii din portelan

Farfurii rosii pentru masa de Craciun

Daca visezi la o masa de Craciun decorata in stil elegant, atunci s-ar putea sa preferi farfuriile intr-o singura culoare si cu imprimeuri discrete. M-am gandit ca cele mai potrivite sunt farfuriile rosii cu model alb sau auriu. Farfuriile rosii cu reni, stelute si fulgi albi sunt confectionate din ceramica, iar cele rosii cu stelute si brazi aurii sunt din hartie tare (ideale pentru petrecerile de copii, care in euforia lor nu sunt atenti si pot scapa farfuria pe jos).

Citește și:

Pe o farfurie rosie de sezon se va vedea si mai bine preparatul pe care l-ai gatit cu atentie si se va obtine un plating demn de jurizat in cadrul unui concurs precum Master Chef.

Farfurii de Craciun

Farfurie 21 cm Christmas Time Set 8 farfurii din hartie

La final de material vreau sa iti recomand si cateva retete de cocktailuri absolut delicioase pe care sa le servesti la masa de Craciun, dar si cateva textile de sezon cu care sa-ti transformi locuinta intr-o casuta de poveste.

Si nu uita: "Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." [Calvin Coolidge]

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Yanami

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.