Setari Cookie-uri

Traditia bradului crescut in ghiveci la Floria.ro continua si in 2017

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, in luna decembrie Floria.ro propune brazi de Craciun crescuti in ghiveci, un manifest pentru pastrarea traditiei mirosului de brad natural de Sarbatori, fara insa a taia brazii.

Craciunul este sarbatoarea care aduce impreuna familia in fata bradului vesnic verde. Mirosul acestuia face parte din traditia acestei sarbatori si ne aminteste de bucuria din copilarie, la care ne gandim cu multa nostalgie. Daca am putea sa ii revedem, undeva in natura, brazii copilariei noastre ar trezi amintiri si emotii intense.

Bucuria impodobirii bradului si satisfactia din ajun la vederea cadourilor sub el sunt momente transmise din generatie in generatie. Prin alegerea unui brad natural crescut in ghiveci, pot fi redescoperite amintiri magice de fiecare data cand bradutul este revazut. Acesta poate fi plantat fie aproape de casa, in gradina, fie intr-un loc special din natura.

Brazii crescuti in ghiveci sunt o alegere ecologica si se integreaza perfect in trendul eco din ce in ce mai popular de cativa ani incoace. Copiii, insa nu doar ei, adora experienta de a planta bradul de Craciun si de a-l redescoperi cateva luni sau cativa ani mai tarziu.

Citește și:

Floria.ro comercializeaza exclusiv brazi crecuti in ghiveci, din soiul Picea Omorika, cea mai buna calitate de pe piata. Este un soi de brad rezistent, cu crengi dese si simetrice, apreciat in toata lumea si considerat unul dintre brazii favoriti de Craciun. Acestia au sanse de aproape 100% sa supravietuiasca atunci cand sunt replantati in natura, in conditii prielnice.

Perioada ideala de replantare este primavara, lunile aprilie -mai. Pana la momentul plantarii, bradul trebuie aclimatizat. Acesta nu trebuie scos direct afara, ci se depoziteaza, pentru o perioada, intr-un garaj sau un alt loc ferit de caldura, dar si de frig, pentru ca tranzitia sa se faca treptat.

Si anul acesta, Floria.ro asigura spatiul pentru replantarea bradului intr-un mediu propice atunci cand vin zilele calduroase. Cei care nu dispun de un loc in care sa planteze bradul pot apela la Serviciul de Replantare.

Citește și:

Livrarea brazilor este gratuita, incepand cu data de 5 decembrie, in ziua aleasa de fiecare. Produsul este disponibil pentru comanda in toata tara.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.