Setari Cookie-uri

Christmas Maker Fair va avea loc intre 15 si 17 decembrie la Industria Bumbacului

Peste 40 de makeri si designeri romani vor fi prezenti cu cadouri unicat.

Christmas Maker Fair

Cand ne gandim la pregatirile de Craciun ne imaginam un atelier cu spiridusi care mesteresesc cele mai frumoase cadouri pentru cei care au fost cuminti. Asa au aratat si atelierele maker-ilor romani in ultimele saptamani, in care au creat cele mai minunate si surprinzatoare obiecte de design ce pot fi descoperite la targul de Craciun alternativ Christmas Maker Fair, intre 15 si 17 decembrie la MATER (Splaiul Unirii 160).

obiecte de design

obiecte de design

Christmas Maker Fair este targul care reprezinta cultura makerilor din Romania si va include standuri ale creatorilor, designerilor si artizanilor romani ce prezinta produse originale si unicate, realizate local, la scara mica, prin folosirea unor tehnici si materiale inovatoare. Vizitatorii targului vor putea cumpara articole vestimentare, bijuterii, articole de design interior sau design industrial, dar si produse de gastronomie.

Citește și:

obiecte de design

Pe langa standuri cu cadouri, targul de la Industria Bumbacului, un spatiu reamenajat de comunitatile creative al Bucurestiului, va gazdui si un loc de joaca polisenzorial cu echipamente de joaca incluzive amenajat de Raspiua, precum si un targ de haine si accesorii din garderobele fashionistelor.

christmas maker fair

Christmas Maker Fair va fi deschis vineri, 15 decembrie, de la 17.00 la 20.00, sambata, 16 decembrie, intre 11.00 si 20.00 si duminica, 17 decembrie, de la 11.00 la 18.00. Intrarea este gratuita iar mai multe detalii sunt pe http://www.facebook.com/events/1935347156705547/

Cu ocazia Christmas Maker Fair, bucurestenii vor putea descoperi MATER – prima biblioteca de materiale din Romania si Europa de Sud-Est – un spatiu de 1000m2 ce a fost deschis anul acesta in octombrie de catre echipa Nod Makerspace.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.