Setari Cookie-uri

Creeaza clipe de incantare cu decoratiuni originale inspirate de Ferrero

Ferrero lanseaza o colectie cu decoratiuni festive Do It Yourself (DIY) originale.

comunicat de presa

In perioada sarbatorilor de iarna, bucuria vine mai ales din lucrurile simple, dar facute cu pasiune. Asa cum este masa de Craciun, in jurul careia ii adunam pe cei dragi, sau casa decorata intr-un stil cat mai personal. Urmarind tendintele in domeniu, Ferrero lanseaza o colectie cu decoratiuni festive Do It Yourself (DIY) originale, care se realizeaza usor, cu materiale accesibile si cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello si Mon Chéri.

In noua editie, Ferrero iti arata cum farmecul vine la tine acasa si cum poti crea, cu mici trucuri, decoratiuni de efect. Fie ca doresti sa decorezi masa intr-un stil elegant, sa impachetezi si sa personalizezi cadouri intr-o maniera inedita sau sa decorezi casa ca in povesti, ideile creative de la Ferrero te inspira sa realizezi singura ornamente sclipitoare, care vor lumina fiecare moment al acestor sarbatori.

Citește și:

Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poti gasi peste 40 de idei creative care pot fi realizate si reinterpretate in stilul tau caracteristic. Pentru mai multa savoare si rafinament, adauga Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon Chéri, si creeaza clipe de incantare pentru cei dragi.

Sezonul acesta, micile opere de arta se construiesc din materiale modeste cum ar fi sarma artizanala si piunezele. Ambalajele de produse alimentare ca sticle, conserve, borcane sunt reinterpretate in decoratiuni unice, incantatoare, cu minim efort. Referitor la culori si accesorii, nu exista limite; tot ce straluceste si transmite spiritul magic al Craciunului este permis. Culorile intunecate, cum ar fi negrul, gri inchis si antracitul, asociate cu nuante aurii si aramii, fac ca decoratiunile care le contin sa straluceasca elegant din toate unghiurile din care le-ai privi, atragand toata admiratia. Peisajele de iarna, in alb sau gri deschis, constituie un contrast emotionant pentru iubitorii acestui anotimp.

Citește și:

De asemenea, anul acesta sunt in tendinte modelele in carouri si peisajele nostalgice care transmit o poveste frumoasa. Pe langa acestea, decorurile clasice traditionale, cum ar fi motivele victoriene sau scrierile ornate, inspira decoratiunile de tip Advent, oferind un farmec retro si un efect aparte incaperilor in care sunt amplasate.

Decoratiunile Festive 2017 inspirate de Ferrero, realizate cu Ferrero Rocher, Raffaello si Mon Chéri, combina tehnici moderne si materiale artizanale pentru a fi reinterpretate intr-o maniera originala. Toate propunerile DIY necesita materiale usor de procurat, sunt explicate pas cu pas si sunt usor de realizat.

Idei originale pentru decoratiuni 2017

Creativitate cu HARTIE

decoratiuni festive

Grad de dificultate:

Ai nevoie de:

  • Hartiute pentru briose si praline (simple si cu model)
  • Lipici
  • Cadouri impachetate in negru si auriu
  • Ferrero Rocher

Poti da frau liber creativitatii cu aceste cadouri impachetate intr-un fel special. Decoreaza, picteaza sau pliaza cupele de hartie de la specialitatile Ferrero Rocher in orice fel vrei, pentru a avea elemente cu modele diferite. Lipeste micile opere de arta pe cadouri si adauga un plus de farmec cu Ferrero Rocher.

Citește și:

Arta cu SARMA

decoratiuni

Grad de dificultate:

Ai nevoie de:

  • Sarma de 2mm
  • Patent
  • Banda adeziva
  • Crengute verzi (de brad, pin, eucalipt)
  • Sfoara verde, subtire
  • Perforator
  • Sfoara neagra, groasa
  • Raffaello

Sarma este foarte populara in acest sezon, fiind foarte flexibila si versatila. Indoaie sarma in forma de simboluri festive, impreuneaza capetele sarmei si infasoara-le in banda adeziva. Perforeaza cu atentie marginea de sus a ambalajelor de praline, treci sfoara verde prin gauri si ataseaza-le de sarma impreuna cu crengutele. Formeaza agatatoare in punctul in care vrei sa le atarni, iar la final, treci sfoara neagra prin agatatoare si atarna simbolurile din sarma pe perete.

PAHARE pretioase

decoratiuni

Grad de dificultate:

Ai nevoie de:

  • Foarfece
  • Margele rosii
  • Trei pahare mici
  • Tava rotunda sau farfurie mare
  • Doua lumanari mici, albe
  • Globuri mici, rosii
  • Mon Chéri

Taie sarma cu margele la o lungime care sa poata inconjura paharul de 4-5 ori si pune margelele pe ea. Apoi, infasoar-o in jurul paharelor asa cum iti place. Pune paharele pe o tava sau o farfurie impreuna cu globurile rosii si adauga cate o lumanare alba in doua dintre ele. Umple al treilea pahar cu Mon Chéri.

Citește și:

Pentru mai multe idei de decoratiuni, instructiuni detaliate si sabloane gata de imprimat accesati www.decoratiuni-magice.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.