Setari Cookie-uri

Aranjamente florale de Craciun pentru oferit cadouri speciale

Nu este obligatoriu ca darul de Craciun sa fie un obiect, o decoratiune, un accesoriu, o bijuterie sau o piesa vestimentara. Eu una m-as bucura din adancul sufletului sa primesc un aranjament floral de sezon.

Face bine sa te inconjori de flori si de plante. Face bine la sanatatea fizica, psihica si sufleteasca, indiferent ca alegi sa iti umpli casa cu plante verzi sau cu flori multicolore. Si nu doar acasa e bine sa pastrezi flori in ghiveci, ci si la locul de munca, acolo unde stresul este mai mare si ai nevoie in permanenta de ceva care sa te relaxeze.

Ziceam intr-un material anterior ca o metoda de relaxare si in acelasi timp o idee inspirata de cadou o reprezinta decoratiunile si papusile cu lavanda, astazi vreau sa adaug in aceeasi categorie aranjamentele florale. Pline de culoare si de mireasma, aceste aranjamente sunt pe placul oricarei femei.Poti sa le faci cadou colegelor de birou, prietenelor, mamei si bunicii, dar si celor la care mergi in vizita fara sa cunosti prea multe detalii despre ele.

Aranjamente florale de Craciun deosebite

Planta suculenta alb catifea este cu totul si cu totul deosebita, o feerie de iarna. Planta este livrata in ghiveci metalic, cu decor fundita de Craciun si aspect de catifea. Pe petalele florii a fost presarata pulbere de catifea care face ca planta sa fie fina la atingere, colorata si de sezon.

Citește și:

Nu astepta primavara ca sa le poti face fericite pe femeile ale caror flori preferate sunt zambilele. Zambilele parfumate de iarna vin intr-un aranjament elegant de iarna: vas de ceramica cu detalii frunze, impreuna cu ilex, muschi inzapezit si la baza o instalatie ce lumineaza discret.

Un aranjament de Craciun deosebit il reprezinta si ghiveciul din ceramica rosu, cu detalii aurii, in care sta asezata o craciunita dragalasa, cateva crengute de brad natural, thuja si decoratiuni din lemn pudrate cu praf auriu sclipitor.

Aranjamente florale Craciun

Planta alba catifelata Zambile parfumate de iarna Aranjament craciunita parfumata

Aranjamente de Craciun cu flori de sezon

Aranjamentul "Bradut de trandafiri" contine: 2 leucadendron, 1 hipericum rosu, 1 hipericum verde, 1 miniroza rosie, suport forma bradut, globuri, verdeata, burete, scortisoara.

Citește și:

Aranjamentul "Darul mosului" este realizat din: 3 minigerbera albe, 2 minirosa albi, 1 cupa de bumbac, 2 lamai, 2 batoane de scortisoara, 1 ilex, 2 skimmia, verdeata, 1 vas.

Aranjamentul "Craciun exotic" contine: cutie carton, 1 trandafir rosu, 1 gerbera rosie, 1 minigerbera rosie, 1 cupa de orhidee cymbidium verde, 1 leucadendron, 2 hypericum verzi, 1 ananas, coji de portocala, scortisoara, verdeata.

Aranjamente de Craciun

Bradut din trandafiri Darul mosului Craciun exotic

Tot ce ne inconjoara este o idee buna de cadou. Nisipul de la mare, scoicile de pe plaja, conurile de brad pe care le strangem cand mergem la padure, calendarele cu citate si peisaje... absolut toate pot fi transformate in cadouri de suflet.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Wila_Photo

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.