Setari Cookie-uri

Bucuria Craciunului pentru cei mici si pentru cei mari. Veranda Mall a pregatit surprize pentru intreaga familie

In aceasta perioada, Veranda Mall, a pregatit activitati pentru intreaga familie, ideale pentru petrecerea timpului liber intr-o lume de poveste.

comunicat de presa

Veranda Mall Mici sau mari, cu totii asteptam cu sufletul la gura sarbatoarea magica a Craciunului! Decoratiunile, luminile colorate, cautarea cadourilor, hainele cu motive de iarna, toate transforma luna decembrie intr-o luna de basm, cand inimile tresalta de bucuria surprizelor.

In aceasta perioada, in care ne dorim sa petrecem mai mult timp cu cei dragi, Veranda Mall, centrul comercial din zona Obor, a pregatit activitati pentru intreaga familie, ideale pentru petrecerea timpului liber intr-o lume de poveste, plina de cadouri, surprize, premii, distractie si voie buna.

Iata la ce activitati puteti lua parte, pentru a va bucura de aceasta perioada minunata:

Targul de Craciun Veranda Mall

Targul este deschis zilnic, intre orele 10:00 – 22:00, pana la data de 7 ianuarie. Vizitatorii pot gasi produse traditionale romanesti precum sarmale, placinte moldovenesti, vin fiert, bunatati maramuresene, dar si preparate dulci, cum ar fi turta dulce sau cozonac. Atmosfera de sarbatoare este completata perfect de casutele din targ, care au fost impodobite tematic.

Citește și:

targ de craciun

Pationoar in aer liber

Si in acest an, Veranda Mall a inaugurat singurul patinoar in aer liber din zona Obor. Cu o suprafata de 600 de metri patrati, patinoarul este deschis zilnic, intre orele 10:00 si 22:00, iar un bilet este valabil pentru intreaga zi. Preturile variaza intre 15 si 40 de lei. Cei care nu au patine, pot inchiria de la patinoar, costul unei perechi fiind de 15 lei pentru intreaga zi.

Ateliere tematice si workshop-uri creative de Craciun

Veranda Mall

Copiii care viziteaza Veranda Mall in acest sezon pot participa la ateliere tematice si workshop-uri creative de Craciun, organizate saptamanal, pe toata perioada activitatilor de iarna. Cei mici invata sa confectioneze unele dintre cele mai reprezentative elemente pentru Craciun: sania Mosului, renii, atelierul de jucarii. Copiii descopera Tinutul lui Mos Craciun si primesc diplome si cadouri chiar de la mult indragitul Mos.

Citește și:

Locul de joaca de la etajul 01 este dedicat acestor activitati de iarna, care se desfasoara zilnic, de marti pana vineri, in intervalul orar 16:00 - 21:00, iar sambata si duminica intre orele 10:00 – 16:00.

Inscrierile la ateliere se fac direct pe pagina de Facebook Veranda Mall, iar grupurile sunt formate din 25 - 30 de participanti.

Tombola cu premii si cadouri

Veranda Mall a pregatit surprize la cumparaturi - o tombola cu premii instant si cadouri saptamanale. Daca mergeti la cumpataturi in cadrul centrului comercial in aceasta perioada, aveti ocazia de a castiga premii instant. Participarea se face in baza bonurilor de cumparaturi care insumeaza cel putin 150 de lei.

Asadar, e timpul sa petreci alaturi de cei dragi momente de neuitat, profitand de toate surprizele pe care sezonul sarbatorilor le aduce in dar!

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.