Setari Cookie-uri

#JocuriImpreuna: Dezvolta imaginatia familiei tale in zilele lungi de iarna

Edu Class, unul dintre cei mai mari importatori de jucarii si jocuri educative pentru copii din tara, invita parintii sa petreaca timp jucandu-se cu cei mici in zilele reci de iarna, cand activitatile in aer liber sunt limitate.

comunicat de presa

Campania #JocuriImpreuna continua cu idei de jocuri pentru copiii micuti, cu varste de la 1 an si pana la 7-8 ani, jocuri interactive prin care cei mici isi dezvolta imaginatia, creativitatea si abilitatile socio-umane.

Desi televizorul sau tableta sunt tentatiile cele mai la indemana pentru a ocupa timpul celor mici in special in sezonul rece, cand nu pot petrece la fel de mult timp la joaca in aer liber, acestea nu sunt recomandate de medicii psihologi si pediatrii pentru folosire indelungata.

Jocurile care dezvolta atentia, rabdarea, curiozitatea, care le provoaca gandirea si mai ales implicarea si capacitatea de coaborare pot fi insa jucate ore intregi alaturi de familie.

Timpul pentru jocuri impreuna este un cadou deosebit de important pe care orice parinte il poate oferi copiilor lor. Momentele de joaca alaturi de parinti, bunici sau familia reprezinta amintiri trainice care ii vor urmari pe cei mici cand vor creste. Iar jocurile pe care le joaca vor fi cele din care vor fi invatat despre lume, despre societate si despre ei insisi. Iar momentele de distractie in familie fac bine si adultilor, nu doar copiilor, care se elibereaza de stres” spune Anca Leibovici, fondator Edu Class.

Jocurile si jucariile creativ educative transforma procesul de invatare intr-o activitate distractiva, pe care cei mici o fac natural, in special cand sunt asistati de parinti.

Seria “Sassi –Cunoaste si exploreaza” este apreciata atat de copii, cat si de parinti, care petrec timp alaturi de cei mici si remarca beneficiile educative ale acesteia. Cu titluri precum Planeta Pamant, Corpul Uman, Spatiul, Lumea Animalelor si multe altele, fiecare puzzle educativ din serie dezvolta atat rabdarea, atentia, cat si dorinta de a descoperi si de a explora lumea inconjuratoare.

Jocurile precum spuma modelatoare au efecte asupra creativitatii, cei mici fiind provocati permanent sa realizeze forme noi, inspirate din lumea reala sau imaginate. Alaturi de parinti, jocul cu spuma modelatoare poate fi completat de dezvoltarea limbajului, prin dialog despre obiectul modelat. Cei mici pot petrece ore intregi in joaca, fara sa se plictiseasca sau sa faca mizerie.

De altfel, jocurile propuse de EduClass.ro se adreseaza copiilor de toate varstele, dar si adultilor pasionati de board games sau jocuri de strategie.

Crozzit, „jocul pe care aproape il castigi de fiecare data”, este foarte apreciat de jucatorii de toate varstele, fiind un joc ce contribuie la dezvoltarea logicii, a gandirii critice, a vederii spatiale si a atentiei distributive.

#JocuriImpreuna incurajeaza parintii sa profite de zilele reci de iarna pentru a petrece timp alaturi de cei mici, in joaca, dar si pentru propria relaxare si eliminare a stresului.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.