Setari Cookie-uri

7 idei de cadouri purrrfecte pentru iubitorii de pisici

De doi ani incoace iubesc pisicile mai mult decat orice alt patruped. Pe cat de tare le iubesc acum, pe atat de antipatice imi erau pana sa o tin in palme pe Rumba, pisicuta mea, care avea doar 2 saptamani atunci cand a intrat in familie.

Ala a fost si momentul in care am stiu ca voi face parte din categoria "iubitori de pisici".

Pentru mine si pentru restul celor aflati in aceeasi situatie (fara scapare) am cautat si am selectat cateva mici idei de cadouri care aduc un omagiu animalutelor care fac ca fiecare zi sa fie deosebita.

De cand o am pe Rumba, sora mea a tinut mortis sa imi umple casa cu decoratiuni cu pisicute, dar si cu cateva piese vestimentare, genti si accesorii. Nu ma deranjeaza, dar uneori parca ce e prea mult strica, asa ca am dat si eu la randul meu mai departe, pentru ca multi sunt cei din jurul meu care au acasa un ghemotoc de blana. Daca eu am, tu de ce sa nu ai?!

Cadouri de casa pentru iubitorii de pisici

Cand vine vorba de cadouri pentru iubitorii de pisici, nu ai cum sa ramai in pana de idei. Pisicile sunt peste tot, iar atunci cand vrei ceva original apelezi la magazinul de print.

Citește și:

Dar nu te las sa faci drumuri mult, asa ca am pregatit cateva recomandari: lampa de veghe pisicuta alba, instalatie de lumini cu pisici, cuier metalic cu model pisica neagra si, pentru pasionatele de pisici si prajituri, o forma de prajitura in forma de pisicuta.

Sunt utile, sunt relativ micute ca dimensiune si nu ocupa prea mult spatiu, sunt dragalase, sunt clar obiecte care pe noi cei cu pisici acasa nu ne-ar deranja sa le primim.

Cadouri pentru iubitorii de pisici

Lampa de veghe pisica Instalatie de lumini cu pisici Cuier metalic Forma de prajitura

Cadouri cu si in forma de pisici

Imi plac foarte mult obiectele care iau forma pisicii. Pana sa dau peste perna decorativa cu forma unei superbe pisicute nici nu stiam ca exista asa modele, iar pernele care doar aveau imprimate pisici nu prea ma atrageau. Prin urmare, a fost dragoste la prima vedere si mi se pare o idee geniala pentru cei ale caror pisici nu sunt prea prietenoase si prefera singuratatea in locul unei imbratisari.

Citește și:

Nici statueta din lemn in forma de pisica nu este ceva ce ar trebui trecut cu vederea. O sa dea bine pe orice raft in orice biblioteca, dar trebuie asezata undeva mai sus caci stapana casei s-ar putea sa se simta amenintata de aparitia acestei straine. Si am tinut sa recomand si un portofel cu o pisicuta dragalasa desenata, portofelul fiind intotdeauna o idee buna de cadou.

Cadouri pentru iubitorii de pisici

Perna pisica neagra Statueta din lemn pisica Portofel cu pisica

De pisici... numai de bine. Iata ce se spune: "Pisicile sunt ingeri cu mustati.", "Pisica: Un leu pigmeu care iubeste soarecii, uraste cainii si patronează fiintele umane.", "Dintre toate creaturile Domnului, exista doar una care nu poate fi facuta sclava a biciului. Aceea este pisica. Daca omul ar putea fi incrucisat cu o pisica, omul ar fi imbunatatit, dar ar deteriora pisica.", "Pisicile consideră că oamenii sunt mobilier cu sânge cald.".

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Paleo Straty

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.