Setari Cookie-uri

8 accesorii de joaca dulci pentru papusi: cum sa-ti faci fetita cea mai fericita

Nu stiu daca perioada in care ne aflam este de vina, dar eu visez cu ochii deschisi la momentul cand o sa devin mama de fetita. Sau cel putin sper sa am o fetita.

Mor de nerabdare sa ii citesc povesti, sa coloram impreuna, sa ii pregatesc uniforma si ghiozdanul pentru la gradinita/scoala, sa ii pieptan parul si... sa ma joc cu ea cu papusile.

Eu am avut o copilarie frumoasa, cum orice copil din zilele noastre ar trebui sa aiba, insa mi-au lipsit doua lucruri importante: papusa Barbie si casuta ei complet mobilata.

Papusa Barbie a fost si ramane speciala, iar casuta in care locuia arata exact ca o casuta in care mi-as dori sa locuiesc eu ca om. Pentru ca nu le-am avut cat am fost mica, imi ramane speranta ca voi avea o fetita si impreuna cu ea voi retrai momente din copilarie, cand ne vom juca cu papusile intr-o casuta fascinanta.

Casute pentru papusi si alte accesorii

Cand vad casutele pentru papusi, aproape ca devin invidioasa. De ce casele in care locuim nu sunt atat de mari si de frumoase, atat de colorate ca ale papusilor? Casutele lor au de toate, mai multe decat avem chiar noi acasa.

Citește și:

Cat am fost mica am tot sperat ca exista o magie care poate sa imi transforme papusa intr-o fiinta umana. Desi ea era cea care se transforma, in imaginatia mea nu existam decat noi doua si prietenii ei, fara familia si prietenii mei, si impreuna ne bucuram de lumea ei colorata si locuim in casuta ei magica. Mergeam cu masina la cumparaturi si ne imbracam doar in haine frumoase, cum au toate papusile, purtam pantofi cu toc, aveam mereu parul aranjat si nu ne lipseau animalutele de companie.

Casute pentru papusi

Vezi mai multe casute si accesorii de joaca pentru papusi

Patuturi dragute pentru papusi

O casuta complet mobilata nu este cel mai ieftin cadou pentru fetite, dar nici nu trebuie sa te dai peste cap ca sa achizitionezi una. Poti sa cumperi mobilierul si tot ce este necesar pe rand, iar atunci cand consideri ca le ai pe toate poti sa ridici chiar tu peretii unei casute (eu imi faceam casa dintr-o cutie mare de carton, dar daca esti suficient de priceputa sau sotul tau este, puteti face asta din lemn).

Citește și:

Locul in care o papusa isi petrece cel mai mult timp este, in afara de mainile copilelor, patul. Patuturile pentru papusi pe care l-am gasit in magazinele online m-au lasat fara cuvinte. Sunt absolut superbe! Si nu am gasit doar pentru papusile de dimensiuni mici, ci si pentru bebelusi. Am gasit inclusiv scaune de masa pentru bebelusii din plastic si leagane pentru papusi.

Patuturi pentru papusi

Leagan pentru papusi Scaun pentru papusi Patut cu pernute

Spune-mi tu ca nu iti doresti sa retraiesti o zi un moment de joaca din copilarie. Din fericire, asa cum spuneam mai sus, nu este imposibil, pentru ca atunci cand ai un copil te bucuri ani buni de astfel de clipe. Plus ca, fetita ta o sa fie cea mai fericita!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By LukaKikina

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.