Setari Cookie-uri

Fotografii speciale intr-un decor de poveste cu PANDORA

PANDORA a continuat traditia inceputa anul trecut si i-a invitat pe colaboratori si pe influentatori la o sesiune foto speciala.

comunicat de presa

PANDORA

Craciunul este sarbatoarea care aduce bucurie in sufletele tuturor, care aduna la un loc toata familia in jurul bradului, in miros de scortisoara si sunet de colinde. Si este sarbatoarea pe care vrei sa o pastrezi in sufletul tau an de an, iar fotografiile sunt perfecte pentru a capta bucuria si emotia descoperirii magiei de Craciun, a entuziasmului si a nerabdarii cu care il asteptam pe Mos Craciun.

PANDORA a continuat traditia inceputa anul trecut si i-a invitat pe colaboratori si pe influentatori la o sesiune foto speciala realizata de Lilebuba Photography, intr-un decor de poveste, la Atelier Florens.

PANDORA

Intr-un loc unic in Bucuresti, au creat amintiri frumoase Andreea Berecleanu, Corina Caragea, Ioana Ginghina, Nicole Cherry, Alexia Talavutis, Loredana Dinu, Sandra Izbasa, Monica Rosu, Oana Roman, Irina Mohora, Andreea Perju, Eli Roman, Livia Graur, Anca Dumitrescu, Iulia Ionescu, Diana Parvu, Ramona Paun, Sasha Borona si Maria Andreea si numerosi colaboratori.

Citește și:

„Legatura profunda cu prietenii PANDORA reprezinta cel mai pretios lucru pentru brand, iar de Craciun ne-am dorit sa oferim acest cadou special, pastrand o traditie deja creata anul trecut. In aceasta perioada ne bucuram de zambetele celor din jur si de momentul in care ne vom revedea cu familia. Si tot acum, poate mai mult ca oricand, pretuim timpul petrecut cu oamenii care conteaza pentru noi. Iar asa cum bijuteriile PANDORA simbolizeaza amintiri si momente de neuitat din viata noastra, o fotografie poate surprinde bucuria pura de a fi impreuna cu cei dragi, asteptand sarbatorile de iarna”, a spus Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

sedfinta foto Din echipa RAN Events au facut parte Raluca Zamfir (Managing Partner), Patricia Mihail (PR Director), Anca Marcu (Senior PR Manager) si Claudia Miler (PR Manager).

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.