Setari Cookie-uri

Vezi cate filme vrei, in fiecare zi – numai cu abonamentul Grand Unlimited

Grand Cinema & More revolutioneaza mersul la cinema 

comunicat de presa:

Stii maratonul de filme pe care iti promiti mereu ca il vei face? Sau filmul pe care l-ai putea revedea cu fiecare dintre prietenii carora l-ai recomandat? Grand Cinema & More lanseaza un abonament anual care sustine pasiunea tuturor iubitorilor de film – Grand Unlimited, singurul abonament care ofera acces nelimitat la filme timp de un an, pentru doar 49 de lei pe luna.

Cu un Grand Unlimited, toti suntem datori. Noua insine, din fascinatie pentru lumea filmului, sau celor dragi, care ne dau cele mai bune recomandari de film. In baza acestui abonament, in fiecare zi, oricine poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul in care ruleaza – 2D, 3D sau in format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar si la premiere.

Posesorii unui abonament Grand Unlimited pot vedea pana la cinci filme pe zi, in fiecare zi. Adica peste 10 ore de maraton de film, in sali confortabile si performante, sau chiar pe cel mai mare ecran de cinema din tara, in sala Grand Ultra. Iar cum in fiecare saptamana sunt lansate cel putin doua noi filme in cinema, un abonament achizitionat la inceputul anului 2018 ofera acces la peste 100 de noi filme si sansa de a le revedea pe fiecare dintre ele.

Citește și:

Grand Unlimited este un produs adresat tuturor iubitorilor de film care doresc sa aiba acces nelimitat la experiente cinematografice. Ne bucuram sa fim singurul cinematograf din Romania care lanseaza un abonament nelimitat de film, aducand, astfel, pe piata o inovatie menita sa sustina dorintele si asteptarile pasionatilor de film”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Printre cele mai asteptate blockbustere ale anului viitor la care posesorii Grand Unlimited pot avea acces sunt The Maze Runner: The Death Cure, Fifty Shades Freed, Avangers: Infinity War – Part, Deadpool 2, Scarface, Mary Queen of Scots. Fiecare abonament este personalizat cu numele si fotografia posesorului si momentan, poate fi achizitionat de la biroul Concerge din cinematograf, prin achitarea integrala a sumei de 588 de lei. in curand, se va putea cumpara si online, prin plata recurenta lunara pentru doar 49 de lei/luna.

Citește și:

Detalii despre abonament si posibilitatea de achizitie a propriului Unlimited sunt disponibile pe https://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-unlimited.

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.