Setari Cookie-uri

Samsung extinde gama de masini de spalat cu noi modele compacte premium

Noua masina de spalat cu tehnologie QuickDrive ™ si asistent inteligent de spalare Q-rator beneficiaza de un timp de spalare mai rapid si functionalitati inteligente imbunatatite

comunicat de presa:

Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat astazi ca va prezenta la CES urmatoarea generatie de masini de spalat inovatoare: masina de spalat WW6850N cu tehnologia revolutionara QuickDrive ™. Indeplinind cerintele clientilor referitoare la viteza si performante superioare de curatare, masina de spalat compacta de 60 cm realizeaza o curatare completa cu pana la 35% mai rapida, comparativ cu modelele actuale Samsung.

In contextul in care tot mai multi millenniali, mai multi ca niciodata, cumpara case, acest nou segment de cumparatori, cunoscator intr-ale tehnologiei, doreste electrocasnice care incorporeaza tehnologie personalizata care sa le imbunatateasca viata. Modelul WW6850N cu tehnologia QuickDrive ™ este cel mai recent dintr-o gama de masini de spalat ce dispune de o serie de inovatii, precum activewash™ Top Load Washer – masina de spalat cu incare verticala si chiuveta incorporata, AddWash™ Front Load Washer – masina de spalat cu incarcare frontala care permite adaugarea articolelor uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja si perechea FlexWash + FlexDry, masinile de spalat si uscat care permit fiecare spalarea, respectiv uscarea a doua tipuri de haine simultan.

Citește și:

"Cand veti avea de spalat un morman de rufe, veti dori sa terminati treaba cat mai rapid si mai eficient posibil", a declarat Shane Higby, Vicepresedintele diviziei Home Appliance Marketing in cadrul Samsung Electronics America. "Introducerea masinii de spalat WW6850N cu tehnologia QuickDrive™ este o confirmare a preocuparii noastre permanente de a oferi consumatorilor solutii pentru spalarea rufelor, solutii care sa ii ajute sa economiseasca timp pe care sa il foloseasca pentru ceea ce conteaza cu adevarat pentru ei".

Performanta masinii de spalat inovatoare WW6850N incepe cu tehnologia QuickDrive™, care are un tambur mare si o placa electronica in partea din spate ce se deplaseaza independent. Aceasta tehnologie creeaza o actiune dinamica care misca hainele in patru directii , in sus si in jos, inapoi si inainte, pentru a indeparta murdaria rapid, usor si complet intr-un ciclu de spalare mai puternic si mai intens, cu pana la 35% mai scurt decat al altor masini de spalat Samsung comparabile. in plus, in varianta cu latimea de 60 cm si suprapuse, masina de spalat WW6850N si uscatorul asociat au o dimensiune ideala pentru spatii mici, asigurand o spalare rapida, eficienta si confortabila.

Citește și:

Modelul WW6850N este compatibil cu tehnologia Internet of Things (IoT) si cu ecosistemul Samsung SmartThings. Asistentul de spalare Q-rator are functii inteligente care simplifica ciclul de spalare datorita functionalitatilor intuitive:

Laundry Recipe face recomandari automate pentru cicluri optime de spalare pe baza culorii, tipului de tesatura si gradului de murdarire introdus de utilizator.

Laundry Planner permite utilizatorilor sa gestioneze timpul in care ciclul de spalare se va termina, ajustand in consecinta setarile ciclului.

HomeCare Wizard monitorizeaza masina de spalat pentru ca performanta acesteia sa fie optima si ofera instructiuni de intretinere usor de urmat

Modelul WW6850N cu tehnologie QuickDrive™ a castigat premiul onorific la CES Innovation Awards 2018. Tehnologia QuickDrive™ va fi disponibila si in Romania incepand cu primul trimestru al acestui an. Pentru mai multe informatii despre electrocasnicele Samsung, vizitati www.samsung.com.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.