Setari Cookie-uri

Filme care te inspira in 2018: nu le rata!

2017 s-a dus, asa ca am facut deja o lista cu cele mai bune filme care te inspira in 2018! Descopera si tu ce filme de neratat anul acesta iti propun, descopera o serie de pelicule inspirationale care te vor ajuta sa traiesti mai bine si sa fii mai buna anul acesta!

Am adunat opt filme care te ajuta sa fii mai buna, sa treci peste clipele grele, sa iubesti mai frumos, sa elimini oamenii toxici din viata ta, sa gasesti inspiratie in alti oameni din timpuri trecute sau de acum.

Descopera si tu opt filme bune de neratat anul anul acesta. Din punctul meu de vedere, acestea sunt cele mai bune filme pentru ca au un miez consistent. Pentru ca au continut. Pentru ca au simboluri. Pentru ca au mesaj. Pentru ca te determina sa fii mai bun(a). Descopera opt filme care te inspira in 2018!

Filme care te inspira in 2018: Ocean’s 8

Pana acum seria de Ocean’s a fost desigur buna. Amuzanta, cu suspans, fara doar si poate cu actori fabulosi. Insa faptul ca exista Ocean’s 8 cu eroi principali femei este o veste buna!

Inseamna ca se misca ceva. Inseamna ca feminismul si egalitatea intre sexe castiga teren. Deci nu pentru intriga (desi sunt sigura ca va fi unul dintre cele mai bune filme ale anului la ce distributie are!) ci pentru faptul ca sustine femeile, iti recomand sa vezi Ocean’s 8.

Citește și:

Bohemian Rapsody este o revelatie a expresiei artistice

Cu siguranta Bohemian Rapsody este unul dintre cele mai bune filme de neratat anul acesta. Pentru ca vorbeste despre arta si muzica, despre viata si suferinta irepetabilului Freddie Mercury, si pentru ca este extrem de bine jucat de Rami Malek iti recomand sa vezi aceasta pelicula.

Mary Queen of Scots iti va da curaj sa fii o femeie puternica

Povestea Reginei Maria a Scotiei s-a mai spus. Insa cine a spus ca nu avem nevoie de exemple de eroine care schimba lumi? Fie ele si repetate?

Mary Queen of Scots este unul dintre acele filme care te inspira in 2018. Actrita care o joaca pe Mary, Saoirse Ronan tocmai a primit premiul Golden Globe pentru cea mai buna actrita intr-un alt film, deci vei vedea o prestatie actoriceasca de top.

My Dinner with Herve vorbeste despre depresie

Printre cele mai asteptate filme care apar in 2018, cel putin de catre mine este si aceasta pelicula. Herve Villechaize un actor, care se sinucide in urma unei depresii.

Citește și:

Am adaugat si acest film pe lista de pelicule inspirationale intrucat trebuie sa vorbim despre bolile si tulburarile emotionale si psihice cu aceeasi franchete si transparenta cu care vorbim despre afectiunile fizice. Doar asa oamenii vor cauta rezolvare si tratamente.

Don’t Worry, he won’t get far on foot este filmul inspirational al anului!

Am adaugat si acest film pe lista de filme care te inspira in 2018, desi nu cred ca va fi printre preferatele audientelor. Este un film greu, cu o tema grea si serioasa.

Este unul dintre cele opt filme care te ajuta sa traiesti fiecare zi. Sa mergi mai departe. Chiar si atunci cand ramai fara picioare, precum eroul filmului, John Callahan, care a devenit paralizat in urma unui accident de masina si care alege ilustratia ca o forma de terapie.

Consider acest film drept unul dintre cele mai bune filme care te inspira in 2018, intrucat este despre reinventare, despre adaptabilitate, singura forma de evolutie si de viata!

Citește și:

The 15:17 to Paris elogiaza curajul

O drama semnata de Clint Eastwood si unul dintre cele mai bune filme bazate pe povesti reale, in care se spune povestea unor americani ce au impiedicat un atac terorist in Paris in 2015.

Boy Erased pune in prim-plan sexualitatea si libertatea personalitatii

Pe lista mea de filme de neratat anul acesta este si unul dintre cele mai impresionante filme biografice. Boy Erased spune povestea fiului homosexual al unui predicator baptist. Eroul este trimis intr-un program de terapie de conversie sexuala.

Este important sa vedem aceasta poveste. Este o poveste despre ne-iubire si ne-acceptare de vindecare cu forta a ceea ce nu putem accepta in altii. Pentru ca toti avem nevoie sa invatam sa (ne) iubim si sa (ne) acceptam, recomand Boy Erased drept una dintre cele mai bune pelicule inspirationale.

The Post este probabil cel mai asteptat film al anului 2018

Probabil unul dintre cele mai asteptate filme bazate pe povesti reale si probabil unul dintre cele mai premiate filme la galele acestui an. The Post este pe lista de filme care te inspira in 2018 pentru ca este facut de Steven Spielberg si ii are in distributie pe Meryl Streep si Tom Hanks.

Citește și:

Povestea vorbeste despre jurnalistii de la Washington Post si New York Times care au publicat acte secrete ale Pentagonului, cu privire la implicarea Americii in Razboiul din Vietnam. Este despre a-ti face meseria, despre a oferi lumii adevarul, chiar si atunci cand poate renunti la viata ta asa cum o stiai. Este despre a iesi din zona de confort, de aceea, consider ca The Post este unul dintre cele mai bune filme de neratat anul acesta.

Desigur ar mai fi filme care te ajuta sa te descoperi, insa eu am facut o selectie cu cele mai bune filme care ne vor face sa fim mai buni, mai prezenti, mai autentici in vietile noastre. Ceea ce nu cred ca ar fi tocmai rau sa invatam, mai ales urmarind o pelicula buna si cu distributii pe masura, alaturi de un pahar de vin bun!

Sursa foto front page – Pagina oficiala de facebook Ocean’s 8

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.