Setari Cookie-uri

Colosseum Tournament: Super meciuri de Kickbox si MMA cu cei mai buni sportivi din Romania

In cadrul galelor vor lupta sportive valorosi in mare parte romani, tineri, cu titluri naționale, europene si mondiale, care vor asigura un spectacol exceptional si o conduita pe masura.

comunicat de presa

Colosseum Tournament

Echipa „COLOSSEUM Tournament” si-a propus sa organizeze gale profesioniste de Kickbox si MMA, in care luptatorii isi masoara fortele, performantele sportive fiind armonios impletite cu spectacolul, in complementaritate cu promovarea deplina, consistenta si agresiva a imaginii sponsorilor.

In acest context, in anul 2018, vom continua sa organizam evenimente in care meciurile de Kickbox si MMA, onoarea, profesionalismul si imaginea participanților – sportivi sau sponsori – se intalnesc pentru a crea un spectacol de calitate.

Dorim sa aducem in zilele noastre o parte din mareția luptelor dintre gladiatori, intr-un cadru legal si sub forma unei manifestari sportive de excepție.

Colosseum Tournament

Traditia si respectul artelor martiale vor fi prezente la fiecare editie si vor reprezenta fundamente pentru cei care vor urmari galele noastre.

Citește și:

In cadrul galelor vor lupta sportive valorosi in mare parte romani, tineri, cu titluri naționale, europene si mondiale, care vor asigura un spectacol exceptional si o conduita pe masura. Pe langa luptatorii cunoscuți din aparițiile la televiziuni cu audiența naționala si internaționala, vom incuraja si debutanți in circuitul profesionist.

Galele vor fi organizate in sali cu capacitate de minim 5.000 de locuri. Spectacolul sportiv va fi completat in pauzele dintre meciuri de artisti profesionisti si vedete nationale si international. Locatiile vor respecta toate normele legale privind controlul antiterorism, PSI, cadrul medical de specialitate si altele.

Galele „COLOSSEUM Tournament” vor fi transmise in direct si online (la nivel NATIONAL si INTERNATIONAL) si vor reusi, prin sportivii de valoare si vedetele internationale sa creeze puncte de rating.

Citește și:

    Sportivi ca Andrei Stoica,Cristiana Mongol Stancu,Bogdan Stoica,Sebastian Cozmanca,Amansio Paraschiv, Sandu Lungu, Cristian Milea, Danut Hurduc si altii au devenit ,prin rezultatele lor extraordinare, ambasadori ai sportului romanesc si vor fi prezenti la evenimentele noastre din 2018.

    MMA

    Colosseum Tournament va organiza in anul 2018 cel putin 6 evenimente de mare anvergura,5 in Romania si unul in strainatate si 2 campionate international de amatori. Tinta noastra o reprezinta orasele cu o mare densitate a populatiei si crearea unor evenimente premium,care sa aduca din ce in ce mai multi consumatori al acestui tip de sport.

    In prezent, profesionalismul a inlocuit supravietuirea, iar sporturile permit luptatorilor sa fie educati in spiritul vietii echilibrate, alimentatiei sanatoase, neutilizarii substantelor interzise etc, acestia devenind exemple de urmat pentru tineri.

    Citește și:

      In spiritul celor prezentate, noi, membrii echipei „COLOSSEUM Tournament” , ne asiguram ca pe langa insusirea valorilor artelor martiale, pregatirea tinerilor pentru sportul de performanta in domeniile Kickbox si MMA asigura in mod profesional promovarea valorilor educationale si morale in randul acestora, incercand astfel, sa ne detasam de alte cluburi care urmaresc doar rezultatele in plan sportiv.

      Echipa organizatorica este formata din profesionisti in domeniile mass media, sport, marketing etc. Membrii echipei vor oferi partenerilor nostri siguranta si confort, prin profesionalismul manifestat in orice aspect al organizarii oricarei editii a Galei „COLOSSEUM Tournament”.

      Colosseum Tournament
      In speranta ca v-am convins de amploarea acestui eveniment national si de avantajele conferite tuturor partilor, va asteptam alaturi de echipa noastra, la toate galele care vor fi organizate la nivel national.

      Vizionare placuta


      Kudika
      19 Ianuarie 2018
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.