Setari Cookie-uri

8 articole bucătărie distractive și funcționale

Credem că activitatea din bucătărie trebuie să fie una echilibrată - pe o parte practică și pe de alta amuzantă. Foarte mulți producători par să mizeze pe același concept și au gândit diverse accesorii bucătărie care să facă gătitul nu doar funcțional, ci și interesant.

Facem o strigare la apel și strângem rândurile gadgeturilor inedite disponibile în magazine. Crede-ne: ofertă este extrem de variată, iar despre unele dintre produse nici nu știai că există. Cel puțin nouă așa ni s-a întâmplat. Și pentru că nu vrem să te speriem, am optat pentru ustensile de bucătărie mai degrabă folositoare decât impresionante.

Pentru inspirație la gătit o să găsești în propunerile noastre nu doar câteva idei de cadouri pentru cineva drag, dar și oferte de achiziții pentru tine. Mai ales dacă ești un împătimit și pasionat în ale gătitului. Există câte ceva pentru orice sarcină - fie că vorbim despre feliat, despre tăiat, tocat sau separat diverse.

Accesorii practice de gătit în bucătărie

Din colecția produselor care fac din gătit o muncă făcută din plăcere și care reduc timpul dedicat pregătirii alimentelor, am ales pentru tine patru produse pe cât de utile, pe atât de ușor de întrebuințat.

Citește și:

Feliatorul de ananas te va ajuta să cureți rapid și fără neplăceri fructul. Este ideal dacă îți place ananasul pe care îl poți folosi la diverse deserturi sau compoturi, gemuri.

Știai că poți găsi pe piață un set pentru prepararea produselor pane - cărnuri, cașcaval, legume? Îl găsești într-un pachet cu trei bucăți unite pentru șnițele, ca să ți se permită rapiditate în lucru. Îmbraci pe rând carnea sau peștele în făină, ou și pesmet, folosindu-te de cleștele din dotare. Simplu!

Feliatorul de ouă este folositor mai ales la micul-dejun. Tăietorul fabricat din oțel inoxidabil îți oferă printr-o singură mișcare bucăți egale de ou fiert, care apoi să fie servite la prima masă a zilei. Sau oricând este poftă.

Soluția salvatoare pentru tăiatul verdețurilor, foarfeca pentru ierburi se poate folosi și la grădinărit. Dar mai cu seamă o vei folosi la pregătirea salatelor, cu ea tăind pătrunjel, cimbru, rozmarin, ceapă, mentă pentru arome desăvârșite.

Citește și:

aparate profesionale bucatarie

Feliator ananas Separator oua Foarfeca verdeturi Set snitele

Ustensile simpatice pentru pregătit mâncarea

Seria de obiecte utile în bucătărie este mai variată și mai utilă decât ai crede. Îți trebuie doar puțină răbdare ca să cutreieri prin magazine și să găsești diverse opțiuni.

Cum ar fi aparatul pentru dozarea aluatului de prăjituri. Dispenserul are o capacitate de 900 ml și te ajută când gătești dulciuri mai lichide, evitând astfel dezastrul care ar putea fi lăsat în bucătarie; cana gradată este extrem de ușor de manevrat.

La fel de eficientă este și folosirea aparatului de mărunțit. Practic, o răzătoare cu mai multe funcții care este sigură și rapidă în tăierea fructelor și legumelor în diverse forme, funcție de nevoi și preferințe, cu care poți face diverse ornamente.

Citește și:

Pentru cei mici, mai puțin îndemânatici, dispenserul cu cereale va fi și plăcut, dar și comod. Doar umpli recipientele cu cerealele preferate, unde vor fi păstrate proaspete iar apoi poți doza exact porția dorită.

Dacă vrei să scapi de mirosurile neplăcute din frigider, există odorizante speciale care acționează în doar o zi de când sunt poziționate în frigider, reîmprospătând ambianța.

ustensile pentru bucatarie

Dozator aluat Aparat de maruntit Dispenser cereale Odorizant frigider

Investițiile nu sunt foarte mari pentru că prețurile pentru aceste articole distractive de bucătărie sunt reduse. Cel mai important este că vei câștiga timp și energie, putând petrece astfel mai mult alături de cei dragi fără să mai fii obosită.

Sau, așa cum precizam la început, aceste accesorii practice de gătit pot reprezenta câteva cadouri cool pentru un chef talentat: sunt și mai multe, trebuie doar să cauți. Că ești bucătar amator sau unul profesionist, până la urmă nu este nimic greșit în a avea un ajutor în plus pentru rezultate excepționale la gătit - fără ca cineva să îți știe secretul.

Citește și:

Sursa foto Front Page: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.