Setari Cookie-uri

Formația Tribut Beatles Numărul 1 în Anglia (re)vine în România, la cererea publicului!

În data de 27 Aprilie 2018, la Hard Rock Café, publicul din România se va bucura de experiența unică a celei mai bune formatii –tribut Beatles din lume!

În urma succesului enorm înregistrat anul trecut, The Fab Beatles se întorc în București.

"Publicul român este fabulos! Ne-a dat o energie aparte și am simțit că muzica de calitate este ca oxigenul pentru români. Iar asta nu doar că ne-a bucurat, ci ne-a făcut să ne dorim a reveni. Și iată că visul nostru s-a îndeplinit! Pe 27 aprilie, în anul în care trupa împlinește 27 de ani de la înființare, vom readuce în fața voastră spiritul, atmosfera, muzica, sufletul și energia Beatles!", spune Kev Day (John Lennon).

În cei 27 de ani de existență, The Fab Beatles a susținut concerte în Anglia, Europa, Orientul MIjlociu, America de Nord și de Sud. În data de 27 Aprilie 2018, la Hard Rock Café, publicul din România se va bucura de experiența unică a celei mai bune formații –tribut Beatles din lume!

Citește și:

Ochii văd, urechile aud Beatles!

Repertoriul celebrilor Beatles este readus live pe scenă, iar pentru ca senzația trăită în concertele celor din formația originală să fie la intensitate maximă cei din The Fab Beatles au look-ul și costumele identice. Dacă timpul nu poate fi dat inapoi, istoria poate însă fi readusă la viață. Și nu oricum, ci prin experiența de 1 la 1! Efortul depus de cei de la The Fab Beatles i-a condus spre a deveni atât de aproape de original, încât nu poți să îți imaginezi decât dacă vezi! De altfel, au fost aleși drept “The Best” de către BBC și desemnați de către EMI să promoveze CD-ul “Beatles 1”.

The Fab Beatles folosesc doar instrumente și costume autentice și se pot lăuda cu faptul că posedă însuși setul de tobe Ringo folosit de cei de la The Beatles în turneul american din 1964!

Citește și:

Toți membrii sunt muzicieni cu experiență, talentul lor fiind confirmat de succesul mondial avut cu Tributul Beatles!

Kev Day este John Lennon

Kev a înființat trupa acum 27 de ani. A petrecut foarte mulți ani studiind și repetând pentru ca rezultatul pe scenă să fie John Lennon în persoană (muzical, vizual și mental).

Terry Lines este Paul McCartney

Terry s-a alăturat trupei în 2016. Este un muzician foarte experimentat în aria de competență a Beatles.

Martin Powell este George Harrison

Martin are și el o experiență îndelungată în domeniul tributului Beatles iar venirea sa în trupă aduce plus valoare autenticității sale.

Steve Humby este Ringo Starr

Steve are o fascinație aparte pentru muzica anilor ‘60, ‘70 și ‘80, fapt care l-a ajutat enorm în a deveni Ringo Starr pe scenă. Cu atât mai mult cu cât pasiunea pentru Beatles și The Jam reprezintă aerul pe care îl respiră.

Citește și:

A nu se rata: 27 aprilie, 22.30, Hard Rock Café!

Biletele sunt puse in vanzare pentru urmatoarele categorii:

Categoria VIP - 120 lei (întâlnire cu artiștii, poză și autograf)

Categoria 1 – 90 lei (loc la masă în fața scenei)

Categoria 2 -70 lei (loc la masă în sală)

Categoria 3 – 40 lei (loc în picioare)

Ele se pot cumpăra online pe Bilete.ro și iabilet.ro sau de la Hard Rock Café.

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.