Setari Cookie-uri

Mesaje și urări de 1 Martie

Primăvara aduce bucurie și speranță în inimile tuturor, dar mai ales în inimile noastre, ale femeilor, care așteptăm primăvara pentru a ne deschide aripile și a zbura ca să ne îndeplinim dorințele.

E imposibil să nu iubești primăvara. E imposibil să nu simți vibrații ale inimii când vezi un ghiocel gingaș, când miroși o zambilă și privești copacii înmuguriți. Primăvara întreagă este o emoție, este o stare permanentă de iubire și veselie, de aceea trebuie să o primim cu brațele deschise. Uită de sâcâietoarea astenie de primăvară!

Începe primăvara cum se cuvine! Pune pe hârtie numele tuturor femeilor din viața ta, cele pe care le admiri și cele care au contribuit la dezvoltarea ta personală, iar pe 1 Martie trimite-le mesaje personalizate cu cele mai frumoase urări și felicitări de primăvară.

Îți lipsește inspirația pentru că sunt prea multe doamne și domnișoare care-ți sunt dragi? Nicio problemă, inspirația o poți găsi în mesajele de mai jos.

Citește și:

Întampină primavara cu bucurie: Mesaje frumoase de 1 martie

mesaje de 1 martie

Să ai o primăvară cu multă sănătate, iubire, bucurie, culoare și liniște în suflet!

Să porți mereu primăvara în suflet și zâmbetul pe chip! La Mulți Ani de 1 Martie!

Primăvara înseamnă renaștere. Primăvara înseamnă o nouă șansă. Asta înseamnă că a venit momentul să ieși și tu la suprafață și să strălucești. Îți doresc să ai o primăvară cu multe dorințe devenite realitate! La Mulți Ani!

Îți doresc să împrumuți de la ghiocei gingășia și puritatea lor, de la zambile parfumul și frumusețea lor, de la iarbă energia și echilibrul ei, de la mugurii copacilor entuziasmul și îndârjirea lor, iar de la soare să împrumuți culoarea și veselia lui. La Mulți Ani de 1 Martie!

Citește și:

Martie să îți aducă entuziasm, energie, putere și sănătate ca să lupți pentru fiecare vis frumos de primăvară.

Primăvara să îți aducă un mărțișor cu sănătate și un ghiocel cu veselie. La Mulți Ani!

Un buchet de ghiocei motivaționali și o primăvară inspirațională pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile. La Mulți Ani, femeie frumoasă și puternică!

mesaje de 1 martie

Florile de primăvară să îți mângâie sufletul, să îți aducă clipe de iubire și motive de bucurie în fiecare zi. Nu uita să plantezi dragoste și bunătate pe oriunde pășești.

Bucură-te de ghiocei și de zambile! Bucură-te de copacii înmuguriți! Bucură-te de trilul păsărilor care se întorc vesele la noi în țară! Bucură-te de desenele de pe asfalt și de copiii din parc! Bucură-te de mirosul îmbietor al primăverii. Bucură-te de viața asta frumoasă! Și bucură-te ca astăzi este 1 Martie! la Mulți Ani!

Citește și:

Cu ocazia sosirii primăverii îți doresc un buchet cu sănătate, bucurie, iubire, entuziasm și energie. La Mulți Ani!

Sursa Foto Front Page: Pexels

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.